Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Temat: Alfa częścią was

Użytkownik Znawca Avatar kudlaty_bytom
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Alfa Romeo Gtv 2.0 TS

Domyślnie

może to się wyda dziwne, ale przed Gtv miałem Fiata Uno, z którym się zżyłem przez ponad 2 lata posiadania i z bólem serca go sprzedawałem, to była moja ... ulubiona zabawka? druga połowa?
    jakoś byłem przekonany, że jeśli posiadam samochód i o niego dbam, to będzie dla mnie jeździł
    koledzy w pracy śmiali się ze mnie jak opowiadałem jakie miałem plany z przekładką silnika 1.4T z Punto GT do Uniaka
    kupiłem Gtv i przez kilka dni bali się docinać na temat samochodu ale robią to obecnie, żartują i tak to się tylko odbywa, nie biorę tego do siebie, ale jak ktoś się wypowiada na temat smochodu, którego nie miał i tylko gdzieś coś usłyszał, to olewam to sikiem prostym, bo szkoda nerwów
    to jest mój wybór, moje auto i moja sprawa, czy jeżdżę nieprzeciętną Gtv z drogim, wielowahaczowym zawieszeniem i Twin Sparkiem pod maską, o zgroza zagazowanym! czy Golfem jeden.dziewięć te de i
    Gtv była i jest nadal moim autem marzeń

każdy woli co innego

verdebiancorosso

Użytkownik Maniak resoraków Avatar FerraEnzo
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulietta 2.0 jtdm (170cv)

Domyślnie

"Zanim o mnie powiesz, sprawdź mnie" - cyt. z nowego spotu Giulietty. Niestety ludzie żyją stereotypami. Tylko na tych stereotypach akurat oni tracą a my zyskujemy.