lobov
Wtyczka o której piszesz jest do ksenonów
Wtyczka do parktronika jest z prawej strony z przodu pod zderzakiem
lobov
Wtyczka o której piszesz jest do ksenonów
Wtyczka do parktronika jest z prawej strony z przodu pod zderzakiem
Czyli wygląda na ton, że nasze 159 mają pociągnięte instalacje pod najlepiej wyposażone wersje?
Odświeżę temat. Przymierzam się do zakupu/montażu czujników parkowania do tyłu, ktoś może polecić coś z bieżąco dostępnych czujników w sensownej cenie? Zależy mi na wyświetlaczu, może być zamontowany w okolicach tylnej podsufitki.
witam odnośnie czujników parkowania odświeżajac temat mam z tyłu oryginalne czujniki chciałbym założyc z przodu moge podpiąć inne np.valeo czy muszą być oryginalne mam nadzieje ze jest wtyczka z przodu do podpięćia
Raczej tylko oryginał
hmm to troche będzie kosztowałoorientujesz się czy tylko wystarczy wpiąć czujniki czzy trzeba coś jeszcze dokupić
A wersji z czujnikami z tyłu jest poprowadzona instalacja do przednich czujników, mimo, że ich nie ma ?
tego nie wiem okaze sie jak rozbiore przód
Ja mam czujniki tylko z tyłu, ale jak zakładałem spryskiwacze i zdejmowałem zderzak to wtyczka pod czujniki parkowania była. Samo podpiecie chyba raczej nie wystarczy, trzeba dodatkowo dołożyć buzzer który znajduje się koło bezpieczników obok kolumny kierownicy.