Powinniśmy zaprosić Clarksona na zjazd do Polski. Całkiem poważnie mówię.
Powinniśmy zaprosić Clarksona na zjazd do Polski. Całkiem poważnie mówię.
Niegłupi pomysłCiekawe jakby zareagował
stawiam 100 do 1 że nie nawet nie odpisze...
No na jednym zlocie już był przecież Alfy
jakbysmy napisali ileś set listów żeby przyjechali alfami do Polski to może by się zgodzili![]()
Można by wystosować oficjalne zaproszenie do Top Gear. Ale by się wszyscy zdziwili, jakby na tor w Biłgoraju koło TVN TURBO namiot rozbił TOP GEAR.
Wrażenia jak w reklamie Master Card.
mógłby chociaz polski top gear przyjechac
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Czekam na opublikowanie oficjalnej treści listu do TOP GEAR.
To kiedy wysyłacie?![]()
"Jeśli w waszych żyłach płynie choć odrobina paliwa i gdy ideę prostej dobrej mechaniki znacie choćby z widzenia powinniście przejechać się tym samochodem . Nieważne czym jeździcie obecnie i tak stracicie dla Alfy głowę. Ja straciłem."
JeremyClarkson o alfie 159
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
Dla mnie świetny rozdział jest w którym opisał Brere że nie ważne jest to iż brakuje jej mocy ale zawsze przed wejściem do domu obrócimy się i jeszcze raz na nią spojrzymy, ogólnie fajnie go zaczął i na logikę obalił ekologów którzy wmawiają nam że głównymi sprawcami globalnego ocieplenia jesteśmy my a tak naprawdę mamy niewielki wkład w to.