Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Temat: Łódź - ukradli mi koła!!

Użytkownik Ogier Avatar Yerzo
    Mieszka w
    -
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 150KM Distinctive

Domyślnie

Cytat Napisał hump.O Zobacz post
    Wychodze dzisiaj rano do auta a tam ku*** ktos przejechal sobie ot tak kluczami po lewym tylnym nadkolu, lewa tylna lampa.. i jeszcze mial finezje pojechac po klapie bagaznika.. po prostu zaje**** bym takiego grzyba! Skad sie biera takie gałgany i dlaczego robia takie rzeczy.. stałem na miejscu parkingowym i nie zastawialem zadnego chodnika :/
    łapy pourywac u samej dupy !!!!!! co za kraj...

hump.O - teraz to się nie pierdziel z kasą i szukaj garażu lub parkingu strzeżonego !

Leonine
    Gość

Domyślnie

Moge podac przyklad ze w poznaniu za miesiac parkingu strzezonego place 130zl, ale co jest dla mnie najdziwniejsze w takich parkingach jak podpisuje sie z nimi umowe to zawarte w niej jest przypis mowiacy o tym, ze nie ponosza oni zadnej odpowiedzialnosci w razie kradziezy samochodu lub jakiejs szkody spowodowanej na parkingu.
    To jest dla mnie absurd.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał Leonine Zobacz post
    zawarte w niej jest przypis mowiacy o tym, ze nie ponosza oni zadnej odpowiedzialnosci w razie kradziezy samochodu lub jakiejs szkody spowodowanej na parkingu
    to fajne macie parkingi
    zwykłe mają po prostu ubezpieczenie od różnych rzeczy i tyle , za radio i wartościowe rzeczy w aucie owszem mogą nie odpowiadać ale cała reszta to już ich sprawa
    ( raz mi szybe wybili na strzeżonym to po prostu wymieniłem i oddali kase z FV )

Leonine
    Gość

Domyślnie

Innego w poblizu nie mam a zostawiac pare km od stancji to srednio sie usmiecha.
    Studiowanie i tego uroki.
    Wynajecie garazu kosztuje tyle co prawie jednej osoby za stancje, to wogole nie wchodzi w gre.

demon7791
    Gość

Domyślnie

No nie zazdroszcze, jakby mi tak zrobili to cala Łodź bym przekopal zeby ich znalesc, a zlodzieji to łamac i czekac az sie pozrastaja i znowu łamac itd.

Użytkownik Romeo Avatar -BamBosZek-
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 3.0 24v

Domyślnie

Sa parking dozorowanie i parking strzezone... za obydwa sie placi ale tylko na tym drugim mozna walczyc o swoje. Mi kiedys ukradli 2 kubelki bimarco z malucha... pod najwieksza latarnia na osiedlu... nic tylko niespac po nocach i pilnowac a pozniej bawic sie w napastnika... nie mialbym litosci dla takich )*^&*%(*
    Genetics makes the champions, want to compare?!