W Tarnowie troszkę większa frekwencja była choc też nie było tylu ile sie oferowałoWrzuciłem fotki w wątku "Tarnów i okolice...." możecie obejrzec, a następnym razem może by połaczyc siły to cos ciekawego by z tego wyszło;D
W Tarnowie troszkę większa frekwencja była choc też nie było tylu ile sie oferowałoWrzuciłem fotki w wątku "Tarnów i okolice...." możecie obejrzec, a następnym razem może by połaczyc siły to cos ciekawego by z tego wyszło;D
Ogólnie to było kameralnie, miło i były całe rodziny (tzn moja). Grill też był (piętro wyżej w Tesco za 19.90...). Za każdą obecność powinna być dodawana belka, jak w wojsku. Czyli każdy nieobecny do tej pory będzie na następnych spotach przewracał kiełbaski i nosił drewno na opał, jak to na szeregowców przystało
Tutaj jest link do mapy z trasą: http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...2&ie=UTF8&z=10
Trochę ją zmodyfikowałem ale myślę, że jest warta tych 168 km. Dla niezorientowanych dopiszę tylko, że rejon Magury i Małastowa to drogi na których do niedawna odbywał się zimowy rajd magurski a reszta trasy jest mało uczęszczana i bardzo malownicza.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 24-05-2011 o 12:13
Szkoda że takich tras w okolicy nie mamy...
http://mapy.google.pl/maps/ms?ie=UTF...22c53eb3e2361a
E tam... Takie serpentyny to ma niejeden kierowca "po spożyciu" więc nie trzeba aż do Włoch jechaćSwoją drogą kilka takich przełęczy z wysokością rzędu 2500m poprzednią alfą pokonałem.
Witam! Co tam z naszym następnym spotkaniem??? Może dało by się coś wymyślić na najbliższą niedziele(12/06)? Jest ktoś chętny? No i oczywiście spot trzeba by połączyć z pokonaniem trasy zaproponowanej przez pana profesora ŁukaszaJa jestem chętny i na 99% prócz mojej Alfuni będzie jeszcze 166.
Wstępnie się dołączam na 90% do tego czasu może już z 156ką
Ja w zasadzie też nie mam planów na niedzielę. Ale ponieważ wczoraj wróciłem z 5 dniowej wycieczki szkolnej a jutro jadę na 2 dniowy rajd to chciał bym trochę czasu z rodziną spędzić więc pewnie młody alfista też się z nami wybierze i mimo tego, że alfy uwielbia ( chłopaki widzieli...) to może być różnie w trasie. Tylko tak wyliczyłem sobie, że postój na zmianę pampersa można zawsze połączyć z małym remontem silnika lub tym podobną reanimacją alf bo to przecież już ponad 50 km od ASO będzie!
---------- Post added at 19:29 ---------- Previous post was at 19:26 ----------
Byś przynajmniej profesorów nie obrażał...![]()
Panowie teraz to mnie zabijecie... Narobiłem zamieszania z tym spotkaniem a tu dostałem dzisiaj wiadomość że na śląsku musze być w niedziele...