Okolice mojej dzialeczki, jak nic mi nie wypadnie to i ja sie zjawie swoja srebrna szczaławlasnie sie lakieruje, a potem leci nowy tlumik bo stary zgubilem na kawalerskim narzeczonego mojej siostry w ta sobote :]
Okolice mojej dzialeczki, jak nic mi nie wypadnie to i ja sie zjawie swoja srebrna szczaławlasnie sie lakieruje, a potem leci nowy tlumik bo stary zgubilem na kawalerskim narzeczonego mojej siostry w ta sobote :]
Witam po długiej przerwie. Mam nadzieje że nadal są chętni żeby stworzyć orszak. Powiem wam że ogarnięcie całej tej imprezy to nie taka prosta sprawa. Oczywiście przy przygotowaniach nie zapomniałem o swojej 166 i ufundowałem jej odświeżenie lakieruMoją Alfą pojadą rodzice żeby jeszcze zwiększyć ilość AR w orszaku. Przy okazji zapytam, gdzie można udać się w Warszawie lub w okolicach w celu naprawy ICS? Tzn. wszystko działa, tylko nie podświetla się wyświetlacz. Po ciemku widać że się dane na nim wyświetlają, ale podświetlanie LCD padło.
Jakiś czas temu AR 156 1.9 JTD, później AR 166 2.0 V6 Turbo - kawaler
obecnie 159 SW 1.8 - żonaty
Kolego wygląda na to, że ja będę
Chyba, że naprawdę stanie się coś nieprzewidzianego, ale mam nadz, że nic mnie nie zaskoczy![]()
I ja też się piszę ale dopiero w piątek potwierdzę na pewno bo jeszcze nie wiem jak z pracą. To może przejazd kolumną z Warszawy do Jabłonnej?
Ooo, pojechał bym moją nową bellą. A kiedy to wesele?
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
pytanie, o ktorej jest ten slub? bo w sobote w sumie w biurze siedze, ale moze bym sie urwal i na sile wyrobil![]()
Widzę, że szykuje się niezła impreza ;)
Mógłbym wszystkim przy okazji pokazać nową Bellę ale 6 sierpnia moja córka kończy trzy lata, więc jakbym się nie napinał to nie dam rady przyjechać :(
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - 09.03.2013
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
Ślub jest o 19 w Jabłonnie ul. Modlińska 105. Zapraszam serdecznie, coś w bagażniku będę miał przygotowane![]()
Jakiś czas temu AR 156 1.9 JTD, później AR 166 2.0 V6 Turbo - kawaler
obecnie 159 SW 1.8 - żonaty