moze ktos by tam mogl wpasc i porobic nowe fotki?
moze ktos by tam mogl wpasc i porobic nowe fotki?
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST
Wczoraj byłem w tym salonie. AR piękna. Fotki nie oddają tego co jest w środku.
Tylko cena jaką Pani mi powiedziała - 9 tys. euro. Poszedłem obejrzeć, otworzyć. W środku auto nie jest zniszczone, wszystko w normie, pobawiłem się przyciskami i działały (np. pamięć foteli). Ma regulowaną charakterystykę zawieszenia, co mi się tak rzuciło na dzień dobry.
Ogólnie fajne auto, zadbane, cena też fajna.
Nie chcę wyjść na chama, ale poważnie zastanawiam się nad zasadnością tej ceny. Te Alfy poważnie tyle stoją?
Pytam bo w mojej mieścinie stoi Ford Mustang z 66 w tej samej cenie, cały w oryginale, zarejestrowany jako zabytek i jedyne co trzeba w nim zrobić, to usunąć niewielką korozję w 2 miejscach.
Jak dla mnie ta Alfa nie jest warta tych pieniędzy. Już od dawna kolega z forum próbuje sprzedać 164 Q4, obecnie o 25 tys zł taniej niż omawiana w tym temacie. Jest w stanie równie dobrym albo i lepszym bo w pełni oryginalnym:
http://www.forum.alfaholicy.org/samo...onerski-5.html
wiem chyba dlaczego zegary nie sa obszyte ... w wielu QV i Q4 skore sciaga i wygina przy samej szybie obudowe zegarow , no i brzydko to wyglada... a co do tego nieszczesnego gazu ... mozn a go zdemontowac...
ja chciaz sam nie mam gazu , bardzo bym chcial go miec...
juz sam nie wiem jaki prawdziwy alfista ( ten co zamiast Q4 woli audi 4x4 czy M5 czy ten co AlfaRomeo oszpecil gazem)
bo ja wole miec w Alfie gaz niz Audi!!![]()
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST
A ja wolał bym dorzucić 20 kafli i kupić tą 155 po Tarquinimbo to auto będzie tylko nabierało wartości.
A z klasyków to Julka GT Bertone![]()
Ostatnio edytowane przez kasztelan ; 14-07-2011 o 18:44