Pablo ja cie uduszę a miałem taką nadzieję, że znów się spotkamy i pogadamy.
Do wszystkich z Rudy, Zabrza i okolic Pisać kto jedzie to spotkamy się w jednym miejscu i polecimy tak jak ostatnio kolumną !!!!!!! ZOSTAŁ JEDEN DZIEŃ ŻEBY SIĘ ZGADAĆ
Pablo ja cie uduszę a miałem taką nadzieję, że znów się spotkamy i pogadamy.
Do wszystkich z Rudy, Zabrza i okolic Pisać kto jedzie to spotkamy się w jednym miejscu i polecimy tak jak ostatnio kolumną !!!!!!! ZOSTAŁ JEDEN DZIEŃ ŻEBY SIĘ ZGADAĆ
sylvel1979 daj znac ile tych ludkow bedzie od Ciebie bo nie chce zeby komus braklo ciasta i %![]()
Ok, panowie. Ja niestety odpadam
Musze pozamykać pewne tematy przed wyjazdem.
No to Ci, którzy będą niech dadzą znać, o której godzinie najpóźniej się zbieramy bo ja mam dzisiaj ostatnią nockę i muszę sobie budzik nastawić żeby nie zaspać![]()
przykro mi to pisac, ale odpadam, spadła na mnie inna bardziej smutna impreza ( pogrzeb) i nie dam rady sie zerwać, nie wypada mi, a po za tym bellunia ma himery i nie chce mi zimnym wiac do srodka, a gotowac sie tez nie moge
ale babus zyczenia wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia juz ci skladam i wielkie sory.
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
niestety zrzadzenie losu ,małe problemy zdrowotne więc odpadam![]()
Babus wygląda na to że z Halemby śmigne tylko ja z kumplem więc ciacha chyba starczyciekawe jakiego teraz masz stresa zostało Ci jeszcze tylko kilka godzin
jest gruboale bedzie dobrze oby dopisali Ci, ktorzy sie zapisali !!!
Ja za chwilkę idę swoją belle polerować a Ty się nie martw wszystko będzie ok nawet jak przyjedzie 10 AR to i tak będzie super wyglądać!!!!!
---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 09:08 ----------
alfa wypolerowana zaraz ruszamy do zobaczenia na miejscu !!!!!![]()
To na którą wszyscy planują podjechać pod Victorię?