kup najtanszy kabel i zrób samemu test przepływki np w FiatEcuScan.
kup najtanszy kabel i zrób samemu test przepływki np w FiatEcuScan.
rozmawiałem juz z Cinkiem, muszę doporawdzić belle do porządku przed przyjazdem bo na miejscu by to za dlugo trwało ( naprawa + czips ), zasugerował sprawdzić katalizator moze byc zapchany i zbiornik podciśnienia, zawór. Walcze !!!
Pojechać do Cinke to pojście na łatwizne. Jeszcze trochę sam się pobawię![]()
Po długim czasie ale podaję rozwiązanie mojej sprawy: Okazało się że pierwsza hamowania na której wyszło 177km pokazywała sfałszowane wyniki ( nie polecam Pol-Caru na ul. gorzysłąwa 27 w Poznaniu serwis Fiat, Alfa Romeo ) Na drugiej hamowni u Pana Sarnowskiego na ul. Białośliwskiej w Poznaniu ( Polecam chip tuning i serwis ) wyszło 140koni... No to wreszcie potwierdzenie tego marnego przyspieszeniaPo wzięciu alfy pod lupę co się okazało: zużyte wtryski ! to była główna przyczyna braku mocy no i druga sprawa przepływomierz po jego wymianie auto lepiej szło od dołu. Po tych naprawach auto odzyskało fabryczną moc 176km i 382nm po przejechaniu się rewelacja, auto dostało takiego kopa że nie zdawałem sobie sprawy jaki tu potencjał siedzi
Dodam że obecnie mam wgrany program na 200km z testów jakie robiłem to udało się uzyskać licznikową ( na navi pewnie ciut mniej ) prędkość 240km/h
![]()
Dobrze że zrobiona, ale z Vmax trochę przesadziłeś i to nawet jeśli chodzi o licznikowe![]()
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
tez tak uwazam![]()
pokaz kreski tych 200km
..... powered by www.cinsoft.pl
Jakie kółka masz?
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie