"Amen".Napisał obserwator737
Karolku czemu ja mam wrażenie, że nie ma żadnej wymiany poglądów między dwiema osobami bez Twojego udziału?
"Amen".Napisał obserwator737
Karolku czemu ja mam wrażenie, że nie ma żadnej wymiany poglądów między dwiema osobami bez Twojego udziału?
To sorki obserwator bo ja sie wdałem w dyskusje i myślałem ze to o mnie chodzi .A ty addicted
nie nazywaj mnie karolkiem bo nie jestem twoim kolega , przyjacielem , kochankiem, wiec troszki uważaj ze słowami bo wiekowo to jesteśmy prawie zjednoczeni, pozdrawiam wszystkich i zmykam z tego tematu bo dziękuje za kłótnie
nie ma sprawy :wink:
chyba zeszliście z tematu panowie![]()
Człowiek pisze pieszczotliwie i jeszcze źle. Nie czuję się z Tobą w żaden sposób zjednoczony " Karolku ". Chcesz się poodgrażać to nie rób tego na forum, e-groźby zostaw dla kogoś innego. Koniec offtopu.
Panowie trochę luzu![]()
Swoją drogą uważam żę Lambo jest marką spod skrzydeł której wychodzą pięknę i wyjątkowe na swój sposób samochody. Nie jestem zaślepiony alfamanią i gdybym miał odpowiednią ilośc $$$ kupiłbym pewnie takie cacko lub jakiegoś innego proshe czy ferrari. AR jest marką z tradycjami robiącą świetne samochody, lecz wg mnie pisanie że nie można kupić wyszystkiego nie jest prawdą, a zwłąszcza w przypadku dóbr materailnych jakimi są samochody. Prosty przykład masz dużo $$$ robisz swój team F1 lub coś w tym rodzaju a w tym momencie na pewno ludzie z AR pozwolą Ci nabyć swoje dziełoOstatnimi dniami w sopocie widziałem pod Grand Hotelkem Murcielago i każdy z przechodniów zawieszał na nim wzrok i robił sobie pamiątkowe zdjęcia, a 20m dalej stałą odpicowana GT i raczej nikt się nie nie zachwycał... Prawie nikt bo ja od razu ją wypatrzyłem :mrgreen: pozdrawiam
To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance
szamacz - dokładnie o to chodzi. Lambo zachwycał się kazdy, na Alfę spoglądali nieliczni, to jest czysty dowód na to, że nie jest to samochód dla mas, nie wszystkim sie nie podoba i nie kazdy chciałby zasiąść za jego kierownicą. Takie moje zdanie.
No tak alfy to takie szare myszki szczególnie jeśli chodzi o design, nikt sie nie obraca na ulicy szczególnie jeśli mowa o świeżych modelach :roll:
1984 GTV6 3.2 24V
Dajcie spokój bo to śmieszne porównywać Lamborghini do Alfy GT. Ilu może pozwolić sobie na zakup takiego Lamborghini? Ile ich jeździ po polskich drogach? To są samochody "egzotyczne" bardzo rzadkie dlatego jak gdzieś się jeden pojawi przykuwa uwagę wszystkich.
FORZA ITALIA !
W Sanoku gość kupił nowiutkie lambo Murcielago LP640 - piękne cudowne wspaniałe i jeszcze raz piękne!
+ lepiej być bogatym głupcem niż mądrym biedakiem +[img]http://[/img]
![]()