Gdzie to jest pod tą wałka? Napisz ulice. A tego 7 by ci pasowało? Tak koło 16 może
Gdzie to jest pod tą wałka? Napisz ulice. A tego 7 by ci pasowało? Tak koło 16 może
Tam gdzie korty, basen odkryty i lasek miejski. Al. Łyska bodajże się to nazywa. W sumie to koło Olzy to jest. Co do 7 to mnie pasi.
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Może i ja bym podjechał tego 7-go![]()
To jeszcze kilku ludków się może nazbiera. Ktoś na SCI ale z bielskiej ekipy się pisze? Do tego są dwie w ustroniu na ramkach, zapytam gosci. No i kolega z jasnego lifta 156 sedan, z którym często sobie macham w drodze z pracy i do pracy między cieszynem a ustroniem. Nie chce mi się szukać nicka na słabym necie i tablecie, ale czasu swego pisał w temacie witania się.
No i 4-tego Alfa idzie do poprawek lakierniczych po zimie. Ale powinna juć chyba być na weekend gotowa.
Może i ja się pojawię, ale przypomnijcie, bo zapomnę![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
To jako sobota około 16 pod wałką? Pasuje?
Nie za wcześnie trochę?
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Też właśnie chciałem późniejszą godzinę zaproponować, ja do 14 pracuję czyli nawet nie zdążę do domu zajechać i się ogarnąć