Pod salę weselną już orszak nie wjeżdza?Pytam z ciekawości... bo nikt Ci się na wesele pchał nie będzie ;d
Pod salę weselną już orszak nie wjeżdza?Pytam z ciekawości... bo nikt Ci się na wesele pchał nie będzie ;d
nie ma w sumie potrzeby pod sale , bo tam dośc ciasno jest, mało miejsca pod hotelem.....to panowie kto się pisze na 100%?
![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Ja!Tak jak obiecałem wcześniejDo kompletu mam na 99% Alfahiloka ze swoja 156 i on też może popyta wśród swoich kumpli, z którymi ja kontaktu nie mam...
Więc dwie Belle masz na pewno
Pozdr!
No to super Panowie!!! Dzieki za zainteresowanieKtos jeszcze chetny???
- - - Updated - - -
Moja 166 Brat bedzie jechal to juz jest kolejna haha![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
ja moze podjade do Sosnowca tylko nie wiem czy sie wyrobie bo pracuje do 14 :/
Moze Ci sie uda zalapac w Sosnowcu i pod kosciol![]()
99%![]()
kwachu tylko sie nie zgobhahahhaha nie wypuszczaj sie
jak u damiana
Ja na 99% będęAle mamy was do kościoła odprowadzić i tyle ? ;p Kościoły mnie stresują..
![]()
micorl jak cuś to pojedziemy razem tzn na 2 auta ;p
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
K@rdi4N innej wresji nie brałem pod uwagę...Mam nadzieję, że te 99% tak naprawdę oznaczają 100%
Miejsce zbiórki jeszcze sobie ustalimy
![]()