mam pytanie czy próbował ktoś wkładać navi w miejsce normalnego radia?
mam pytanie czy próbował ktoś wkładać navi w miejsce normalnego radia?
chciałem wymienić radio na orginalna navi np z jakiegoś rozbitka....wydaje mi się że byłoby taniej???
Czy ja wiem, zależy za ile kupisz.
Ja bym się w to nie bawił, a raczej poszukał czegoś innego.
Fabryczna navi i tak lepsza jest jak fabryczne radio.
Jak bym dostał za free to tak ale jakbym miał kupować to nie.
dobra to co polecacie i za ile????
zabawa za 4-5tys mnie nie interesuje a pewnie tyle by wyniosło wstawienie navi pioneera?
Wybór nawigacji masz na Allegro. NAjtańsze sensowne nawigacje firmowe to ok. 2000-2500 PLN. Sensowne chińczyki są do 1300 PLN. Oryginalna navi - 800 PLN. Do oryginalnej nawi musisz dokupić konsolę z większym otworem (używka ok. 200 PLN). Do nawigacji alternatywnych - nie, pasują w std. konsolę.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
jak juz myslisz o navi to lepiej dolozyc kilka stowek do czegos co bedzie funkcjonalne niz bawic sie z pozoru najtansza opcje z navi fabryczna - jak doliczysz koszty konsoli itp to sie okaze ze dobijesz do ceny chinskiej navi ktora bedzie miala duzo lepsza funkcjonalnosc niz fabryka.
Jesli chcesz zeby tylko wygladalo a rozbudowana funkcjonalnosc Ciebie nie interesuje mozna poprzestac na fabr navi.
A ja jestem zwolennikiem nawigacji w smartfonie. Nie dość, ze moge z samochodu do samochodu przenosić to jeszcze mam często aktualizowane mapy, informacje o korkach przez 3G i najnowsza bazę fotoradarow.
Jak dla mnie kupowanie wmontowywanej na stałe mija sie z celem.