Jak widzę masz problem z zaakceptowaniem nawet oczywistości, po pierwsze koleżanka pytała o wersje 2006-2008, a więc wyskakiwanie z rewelacjami z roku 2011 jest po prostu nie na temat, po drugie, napisałeś jako aksjomat, że 1,9 ma dogrzewanie i nic innego do Ciebie nie trafia, nawet wpisy tych, którzy twierdzą, że tychże nie mają. Jak przekraczam przepisy, to muszę liczyć się z konsekwencjami, wydawało mi się, że tak postępuje dorosły człowiek

Poczytaj swoje wpisy, w których sam sobie przeczysz, albo przynajmniej się zamotałeś

Nie masz bladego pojęcia, w jakim czasie nagrzewa się moja benzyna, a więc po raz kolejny wróżysz z fusów - taki z Ciebie wróżbita, po drugie, zdaje się, że napisałeś, że masz vebasto, a więc nie wiem co z czym zamierzasz porównywać, ogrzewanie postojowe z fabrycznym?
Gwoli ścisłości "powielanie stereotypów", to wyciąganie ogólnych wniosków na podstawie niereprezentatywnych przesłanek, ergo jeśli ja twierdze, na podstawie informacji od użytkowników, że nie wszystkie 1,9 miały to dogrzewanie, to kto "powiela stereotypy", ja, czy Ty twierdząc, że miały?