Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 65

Temat: Alfa - myśliwy:)

Użytkownik Fachowiec Avatar Cubus00
    Mieszka w
    Międzychód
    Auto
    byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4

Domyślnie

Cytat Napisał Krusz Zobacz post
    Ponoć Hitler bardzo lubił zwierzątka
    no tu juz pojechałes !!!
    chcialbym widziec twoja mine, kiedy to twojego zwierzaka wychowanego, wypieszczonego jakis kierowiec na obszarze 30 kiedy prowadzisz go na smyczy wali autem a ty stoisz i patrzysz , gosc laskawie staje i pierwsze co to oglada auto i mowi nie opanowalem. wiec miłych wspomnien

Użytkownik Romeo Avatar Arthrm
    Mieszka w
    Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,

Domyślnie

Cytat Napisał maciekk Zobacz post
    a jak a co bywasz u nas?
    Ha! urodzilem sie tam czsami bywam w tamtych okolicach jak jestem w Polsce dobrze wspominam Dni Brzeska zawsze udane

nie wiem czy sie liczy .... ale wczoraj wyjechala mi murzynka w micrze.... uszkodzenia : zarysowany bok, polamana tablica rejestracyjna U murzynki nie wiedzialem zbyt dobrze bo spier....
    Ostatnio edytowane przez Arthrm ; 21-03-2012 o 07:21
    IRLANDIA

____________Jest:_______________________Były:____ _______________________________

______Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo______ Alfa Romeo 156 1.6 Lusso________Alfa Romeo 147 1.6 Lusso
    __________________ _____

Użytkownik Maniak resoraków Avatar hitman047
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

Uciekła jak na dzikie przystało Takich to dorwać i niech płacą.. albo odrazu strzelać

Użytkownik Romeo Avatar Woland83
    Mieszka w
    Malanów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS 2.0L '99 selespeed 155KM Grigio Chiaro met.

Domyślnie

Cytat Napisał hitman047 Zobacz post
    Uciekła jak na dzikie przystało Takich to dorwać i niech płacą.. albo odrazu strzelać
    Toż to polowanie na dzikie czarne w Afryce się już dawno skończyło

Użytkownik Romeo Avatar Krusz
    Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Cytat Napisał Cubus00 Zobacz post
    no tu juz pojechałes !!!
    chcialbym widziec twoja mine, kiedy to twojego zwierzaka wychowanego, wypieszczonego jakis kierowiec na obszarze 30 kiedy prowadzisz go na smyczy wali autem a ty stoisz i patrzysz , gosc laskawie staje i pierwsze co to oglada auto i mowi nie opanowalem. wiec miłych wspomnien
    Heej, heej, kolego - przystopuj trochę co?
    Gdzieś napisałem, że mam w dupie zwierzątka? Nie obchodzą mnie? Troche uważaj z pohopnym wysuwaniem wniosków. Ja tylko skomentowałem zdanie o tym, że można oceniać "ludzkość" na podstawie ich podejśca do zwierząt. Nigdzie nie napisałem, jakie jest moje, więc jeśli byłbyś łaskaw trochę się pohamować...

Mieszka w
    Międzychód
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Krusz Zobacz post
    Heej, heej, kolego - przystopuj trochę co?
    Gdzieś napisałem, że mam w dupie zwierzątka? Nie obchodzą mnie? Troche uważaj z pohopnym wysuwaniem wniosków. Ja tylko skomentowałem zdanie o tym, że można oceniać "ludzkość" na podstawie ich podejśca do zwierząt. Nigdzie nie napisałem, jakie jest moje, więc jeśli byłbyś łaskaw trochę się pohamować...
    Nie bede stopowal,moze nie napisales ,ze zwierzatka sa be, ale mioim zdaniem zrobiles cos lepszego,porownales milosnikow zwierzat do Hitlera ,czyli w kazdym momencie sytuacja moze sie odwrócić i zajma sie oni polowaniem na zwierzaki z dziką pasja ,malujac farba karby na szybie auta

Użytkownik Romeo Avatar Arthrm
    Mieszka w
    Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,

Domyślnie

Niech krytycy tematu pamietaja ze nie jest to co piszemy aprobata tego typu rzeczy ale tylko i wylacznie opis swoistego "wypadku" na ktory nie mialo sie wplywu nikt celowo nie uszkadza sobie auta

Dzika Afryka juz 3 razy mnie zaatakowala pierwszy raz jak mialem 147...walnela mnie w tyl... mi sie nic nie stalo ale micra zgubila zderzak
    IRLANDIA

____________Jest:_______________________Były:____ _______________________________

______Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo______ Alfa Romeo 156 1.6 Lusso________Alfa Romeo 147 1.6 Lusso
    __________________ _____

Użytkownik Romeo Avatar Krusz
    Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Cytat Napisał Cubus00 Zobacz post
    Nie bede stopowal,moze nie napisales ,ze zwierzatka sa be, ale mioim zdaniem zrobiles cos lepszego,porownales milosnikow zwierzat do Hitlera ,czyli w kazdym momencie sytuacja moze sie odwrócić i zajma sie oni polowaniem na zwierzaki z dziką pasja ,malujac farba karby na szybie auta

To przeczytaj jeszcze raz co napisałem i na co to była odpowiedź.
    Ktoś pisał o OCENIE OSOBOWOŚCI przy użyciu PODEJŚCIA DO ZWIERZĄT. A ja pokazałem, że to się ma nijak do rzeczywistości.
    Nigdzie nie porównałem miłośników zwierząt do Hitlera.
    A jak bym napisał "Hitler jeździł Alfą" (zakładając, że to prawda) to bym Cię obraził?

Mieszka w
    Międzychód
    Auto

Domyślnie

nie. nie obrazil bys mnie , bo nie bylo takich alf ktorymi ja jezdze , ale moglbys wybierac inne przyklady ,bo wynika z nich ze moge miec stado zwierzakow i byc poomkiem Stalina ,ja to zrozumialem tylko ten Hitler, koniec bo nie bedziemy za chwile lepsi

Użytkownik Rowerzysta Avatar Nielat
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.8 ts 2002r

Domyślnie

Ja na razie jeżdżę szczęśliwie bez takich przygód, ale moja dziewczyna już zaliczyła sarnę psa i królika ... szczęście w nieszczęściu po każdym starciu auto wyszło cało nawet po sarnie poza klaczkami i innymi takimi nie bylo sladu wystarczylo umyć auto

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia