Ja też się dopisałem to może uda mi się poznać część osób![]()
Ja też się dopisałem to może uda mi się poznać część osób![]()
Nie było mnie ponieważ nie mogłem się nie wiem czemu ostatnio zalogować na forum. Dlatego proszę was mimo forum wyślijcie mi wszyscy chętni maila. r.gabrych@o2.pl
1. Featmilka
2. BYKrak
3. PiteR
4. Kolas
5. luktroch
6. kwachuGSE
7. pietia
8. Slawny
9. ajdacho
10. Farciaż
11. Ozi 164
12. Sobieski156
Czekam na deklarację mailowe kolejnych osób, które się tutaj zadeklarowały a maila coś ciężko im wysłać.
---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
Aha nie wiem kto mi tam moją Prezeskę molestuję, ale jako organizator festynu proszę o kontakt ze mną. Pani Prezes dzwoniłą do mnie dzisiaj, że ktoś z alfaholików dzwonił i pytał o szczegóły, a ona za dużo nie wie mając dużo spraw na głowie.
Ostatnio edytowane przez BYKrak ; 16-04-2012 o 01:04
Dokładnie myślę tak jak kolega PiterR , przecież dostęp do tej strony mają również osoby nie zarejestrowane !
Edytuj posta ,zrób nową listę bez adresów.
No i napisz w końcu coś więcej od strony organizacyjnej np.o której ,gdzie się mamy spotkać i przede wszystkim co będzie .
Napisałeś wcześnie coś w stylu" przygotujcie nasze alfy do ..." ale do czego mamy je przygotować....?
Jak ludzie zobaczą co i jak i czego mogą się spodziewać to napewno znajdzie się więcej chętnych.
Ja też mam ochotę przyjechać ale muszę wiedzieć więcej.
Pozdro.
Ja też bym prosił o usunięcie mojego maila - tej jedyny bez nicka.
Niewiadomo kiedy Rafał się pojawi na forum, więc prośba do moda o usunięcie tych adresów.
Today we are living our future memories..
ech ten organizator my swoje on swoje jak tak dalej pójdzie to 26-27 jest lepsza alternatywa
http://www.extremizer.pl/ ale obiecałem że będe na 100% i nie złamie słowa chyba że BYKrak mnie nie chce
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Po pierwsze madmax najważniejsze informację są na początku posta, wystarczy przeczytać. O więcej informacji pytaj bo nie wiem co cię interesuje konkretnie, nawierzchnia drogi, wielkość parkingu, rodzaje piwa na festynie, czy będą fajne dupy... Duchem świętym nie jestem, będzie festyn, będzie knajpa, będą koncerty i powinny być Alfy, jadące korowodem z centrum miasta. Nie wiem co dalej chcesz wiedzieć. Impreza rodzinna.
A co do ajdacho. Czy kolega wysłał mi maila lub umie czytać, że listę robię z pewnych osób, które się zarejestrowały mailowo! Na maila wysłały mi potwierdzenia te osoby, które napisałem i one dostają info o nowościach dziejących się w fundacji, akcjach bierzących, oraz gdy np uda nam się załatwić coś ekstra. Tutaj czekam na osoby, które czytając o co biega wyrażają chęć do wzięcia akcji a następnie piszą mi to na mailu i dołączam ich do grupy. A ajdacho jeśli masz LEPSZĄ alternatywę to powodzenia, dla mnie ważniejsza jest pomoc innym i miło spędzony czas z rodzinami wśród naszych Alf. Jeśli chcesz werbować tutaj ludzi na coś innego i grać nieczysto to zastanów się czy jesteś fair w tym momencie i czy nie pomyliłeś postów pisząc coś takiego.
Większość informacji od ludzi współpracujących ze mną na koncercie, oraz informację i zaproszenia na różne przedsięwzięcia fundacji dostaję drogą mailową i tą samą drogą przesyłam to do was.
Nie wiem czy niektórzy koledzy nie umieją czytać od początku o co prosiłem, to nie jest miejsce na powtarzanie się ciągłe dla każdego z osobna co się będzie działo.
Madmax a co do godzin też były ustalone na samym początku, że festyn jest od 11 do około 19. I po to jest mail żeby każdy z was mógł dopytywać się o szczegóły jakie go nurtują, a nie będę pisał na forum każdej pierdoły, bo jeszcze trochę to nowe osoby które będą chciały się tym zainteresować, aby się coś dowiedzieć będą musiały przeczytać 10 stron pierdół, zamiast dowiadywać się konkrety które ich bezpośrednio interesują. Dlatego proszę tutaj o pozostawienie najważniejszych informacji dla świeżo zainteresowanych, a osoby, które się deklarują i chcą szczegółowo dla siebie coś się dowiedzieć pisać na maila
r.gabrych@o2.pl i nie dzwonić do prezeski tak jak ktoś to zrobił, bo w fundacji mamy wiele projektów i podział ról i obowiązków, więc wiele się tam nie dowiecie pod ogólnym numerem.
Dziękuję, mam nadzieję, że niedoinformowanych już uświadomiłem i mogę liczyć na konkretne pytania od konkretnych osób i konkretne deklarację w dalszym ciągu tak jak od tych kilku osób, które zrozumiały o co chodzi.
Dzięki i czekam na pytania także od madmaxa.
P.S. Za te maile przepraszam, rzeczywiście nie pomyślałem o osobach z zewnątrz, jednak zdążyłem to usunąć przed moderem.
Ostatnio edytowane przez BYKrak ; 03-04-2012 o 23:00
Adam ale kolega Cie zjechał a na spocie taki miły był itd.
![]()
Ostatnio edytowane przez Preston ; 04-04-2012 o 06:17
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011