czekam na maila![]()
czekam na maila![]()
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
Wucio sprawdz proszę który donut masz to chętnie odkupię. A co sądzicie aby wszystkie łączniki wału dorobić z pouliretanu ? Były by powiedzmy wieczne ?
ps Stefan zadwoń do mnie to sie dogadamy z gratami
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
amigas wyślij mi na na priv numer telefonu bo ten pod który dzwonię jest ciągle poczta.
W porządku. Dzisiaj po pracy porobię zdjęcia zarówno tego mocowania środkowego jak i donutu ( donatu ? ). Do mikelosa maila mam - więc zdjęcia wyślę. Do stefana zadzwonię - może uda mi się go tak opisać że zrozumie o co mi chodzi
mikelos - zdjęcia poszły
to dzwonię do stefana
Ostatnio edytowane przez Wucio ; 24-08-2012 o 16:13
Witam
Zawitałem tutaj z nieco innej bajki ponieważ szukam oryginalnych zacisków z GTV6 przednich. Akurat takie pasują bez jakichkolwiek przeróbek do mojego projektu.
Jakby ktoś miał odstąpić to proszę dać znać. Najlepiej żeby były możliwe do odnowienia i w rozsądnej cenie.
Pozdrawiam Kamil
Z Wucio się dogadaliśmy i dill zrobiony. Teraz szukanie reszty gratów.
Tak przy okazji - na aledrogo ktoś wystawia skrzynię i tylne zaciski - w całkiem przyzwoitych pieniądzach.
Nie ja ani żaden mój znajomy - więc bez posądzeń o reklamę.
Daję tylko cynk jakby ktoś szukał.
Ja szukam kompletu lamp na przód do GTV6 ( jakby ktoś kiedyś widział / słyszał ) w rozsądnych pieniądzach i uszczelek ( bagażnik, drzwi lewe i prawe, szybki boczke ).
Szukasz całych lamp czy samych kloszy? Ja będę miał 2 zbędne lampy ale z słabymi odbłyśnikami a klosze pasują z Fiata 125p ( generalnie to całe lampy pasują od 'kanta' tylko mocowania są inne).
Poszukuje podszybia 79 rok