ZAPRASZAMY!
ZAPRASZAMY!
hej,
spot aktualny ?
taaak aktualny![]()
![]()
Wybiera się ktoś z podkarpacia ?? Ja chyba będe za niedlugo wyjeżdzał
- - - Updated - - -
Dziękuję koleżankom i kolegom z LKAR za miło spędzonę niedzielne popołudnie szczególnie koleżance NIKA że wogólę poinformowała że taki spocik będziei jeszcze jednej koleżance za pomoc przy mojej małej piszczałce
(zapomniałem imienia) ;* Teraz ja się udziele i już z tego miejsca zapraszam na grila na podkarpacie już mi w glowie pomysł chodzi no ale o wszystkim poinformuję w osobnym temacie
Napewno miejsce to będzie AZALIA w Woli Żarczyckiej i termin 8-9 czerwiec
rowniez pozdrawiam kolege z podkarpacia jak i wszystkich obecnych bylo zaje fajnie.... a ta mala wariatka to Iza
od Belli:
to była czysta przyjemnośc zająć sie waszą małą pieszczotką.Pozdrawim
Ostatnio edytowane przez TOMI1983 ; 19-05-2013 o 20:46
Podziękuj ode mnie IZIEmam nadzieje że nie jest to nasze ostatnie spotkanie bo spoko jesteście
![]()
napewno nie jest to ostatnie spotkanie,, juz ogladalem miejsce gdzie mam dojechac na grill,, rachunek za opiekie przyjdzie w terminie 14 dni w ojro!!![]()
postaramy sie byc
O.K. przelew 30 dni proszę![]()
Dziękuję Wam że przyjechaliście i bardzo miło było Was poznaćJesteście swoi ludzie, buźka :*
Co do czerwca, to niestety odpadam, bo już będę w Belgii, ale z chęcią na kolejny się pisze!!![]()
no ja z rodzinka obrałem inny kierunekmusieliśmy pojechać do Janowa do szpitala wiec bardzo żałuje ze nie mogłem się zapoznać
ale do następnego wtedy już dam rade
![]()