Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 70

Temat: boxer turbo (??)

Barto
    Gość

Domyślnie

bardzo przydatne fotki!! wielkie dzieki!!

jak zobaczylem ten gaszcz rur to az mnie to troche przerazilo :shock: takie kolektory to majatek beda kosztowac..ale czego sie nie robi dla (jak to moj kumpel powiedzial) MOC'y !! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Scoozi
    Gość

Domyślnie

Tak sobie czytam przepychanke na temat wyższości boxera nad sparkiem i się zastanawiam nad jednym, dlaczego są ludzie którzy chcą za wszelką cene wkużyć innych. Jezuś Ty koleś masz sparka ja mam boxera, i co ty jesteś lepszy czy jak.... nie i tu i tu jest Alfa Romeo, różni się silnikiem, a jak ci coś nie pasi to idź się utop albo stawaj na światła....

Co do plątaniny Kolektorów, to fakt, pięknie to wygląda i kopa napewno daje nieziemskiego... Ale ja dalej stoje za kompresorkiem...

Barto
    Gość

Domyślnie

nie denerwoj sie..to wszystko bylo w zartach ts ma wieksza moc boxer ladniej brzmi..tak mozna bez konca nie bylo w tym kszty zlosciwosci..przynajmnniej z mojej strony

co do kolektorow to piekna sprawa..ale bede sie cieszyl dopiero jak to zobacze u siebie mam nadzieje ze sie uda :twisted: :twisted: :twisted:

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Scoozi no nieprzesadzaj przeciez nikt tu nic do nikogo niema...wiadomo jesteśmy jedną rodziną i że weszliśmy na taki temat to sobie troszku podyskutowalismy i jest wsio okej :mrgreen:

siwy144
    Gość

Domyślnie

na innych forach jest fajnie opisane i można sie zapytać.
    http://www.alfapower.nu/viewthread.php?tid=10074 Turbo
    http://www.alfabb.com/bb/forums/show...8d3793&t=15406 Kompresor

Administrator Quadrifoglio Verde Avatar Piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.

Domyślnie

panowie jeszcze jeden taki tekst ,,,,,, a jak ci coś nie pasi to idź się utop albo stawaj na światła.... ,,, to niestety bedzie BAN narazie upominam ustnie.prosze o sprostowanie tak agresywnego w zyczeniach tekstu. TO JA WASZ MODERATOR TO NAPISALEM ps prosze o powazne przemyslenie ,nie bede tolerowal klotni wyzwisk ani innych zachowan nie pasujacych do mojego wizerunku zachowan spolecznych

Barto
    Gość

Domyślnie

troche nie rozumiem naszego moderatora bo jakos nie doczytalem sie tutaj bluzgow

Administrator Quadrifoglio Verde Avatar Piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.

Domyślnie

a jak ci coś nie pasi to idź się utop,,, taki tekst to moze i nie bluzgi ale tresc mi sie nie podoba,a ja nie pisalem ,ze ktos bluzga tylko ze ich nie bede tolerowal / prewencja/ z pozdrowieniami .

Scoozi
    Gość

Domyślnie Upsssssssss....

Piotrze, rozumiem, że nie będziesz tolerował takich zachowań i możesz być spokojny, że na przyszłość, zostawie sobie co pikantniejsze komentaże dla siebie....
    Chodziło mi jednak o to, tak jak rozmawialiśmy, że jest taka mała rywalizacja między ts i boxer'em. Jestem człowiekiem bezpośrednim i wiele osób to potwierdzi, mówie co myśle... Jeśli moją wypowiedzią uraziłem czyjekolwiek uczucia, lub poglądyto uwieżcie mi że nie chciałem...
    Ostatnia "złota" myśl..... zamaiast się różnić, łączmy się
    Miłego.....

AR_33
    Gość

Domyślnie

Pozwolę się wtracić w tą dyskusję.
    Nie jest istotne jaki silnik jaki model czy jaki rocznik, ważne jest to jak się czujesz jadąc swoją bellą.
    Znam człowieka który ma Spaydera Juniora 1.4 całkowicie odnowionego i Montreala 2.7. Mówi że jazda jednym i w drugim jest czymś nie powtarzalnym i tu się z nim zgadzam. Dla każdego z nas Alfoholików nasze Alfy są wyjątkowe i najlepsze, właśnie dla tego nazywamy się ALFOHOLIKAMI :twisted:
    Pozdrawiam