no i mnie wykreślili z listy :/ a nie ma ktoś ramek alfaholickich do sprzedania??
no i mnie wykreślili z listy :/ a nie ma ktoś ramek alfaholickich do sprzedania??
drzewa z lasu lepiej nie braćprzyjadą strażnicy i znowu swoim "fachowym" wzrokiem stwierdzą że świeże z lasu tak jak ostatnio
![]()
Dodaj się Mrutyśu :* - ramek ni ma, lepiej zamówić ze sklepu forumowego
Marcin można zabrać jakie klocki i jakiego fojera machniom![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
oki, to wezna pare kuloków i widełki do wusztu...
nie wiem czy na punkt 14:00 będziemy, ale na pewno dojedziem.
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
1: damian2709
2: Aniucha05
3: Izane
4: Pfourul
5 : bocik 50/50
6: Andy1970
7. Marycha[melina]- 50/50
8. ConSpir - ale ok 15 dopiero
9. Markus91 80/100%
10.Mrutys
11Aroniaa 50/50
12 Dawido 50/50
13 kozi
14 Preston
15 marcin. sc
Chyba wszystkich wpisalemjak kogos nie ma niech podniesie reke
![]()
Bocik jeśli możesz to zabierz mi te blokady ok?? wszystko Ci wyjaśnie jutro... a jeśli możesz to wyślij mi na PW swój numer kom
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Niedziela idealna pogoda do spotkania!zamówiona przez DAmiana
Nic tylko wpadać i grilować, ogniskować, pływać, rowerkować, kajakować, jeść, pić, (analogicznie: srać, pić [są tam Tojtojki]) i wiele wiele innych
Bocik kaleko, już wiesz czy po Ciebie podjechać? :>
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
heh izany miales mi wyslac namiary na kolesia z tymi dywanikami
Proszę mnie dopisać zostaję tam do jutratylko mnie obudźcie
![]()
Jestes dopisany patrz pozycja 13![]()