No, kolego, chyba udało mi się Ciebie wyprzedzić, wczoraj kupiłem Q2 z Carserwisu

Prześwietliłem auto bardzo dokładnie i wziąłem. Jeśli chcesz, to moge więcej napisać. No chyba, że nie chcesz słuchać...
Carserwis - polecam Pana Darka, moim zdaniem bardzo fajny i uczciwy gość, zupełnie inny od większości ludzi wykonujący ten nieszczęsny zawód. Możesz powiedzieć, że poleca gość od kupionej Q2.
Co do innych GT - oglądałem jeszcze tę
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-quad...C25317155.html
Tak naprawdę pojechałem tam z ciekawości, liczyłem na zaniedbanego parcha. Podkręślam, nie oglądałem auta super dokładnie, ale:
PLUS
-czujnik lakieru pokazał około 140 um na całym aucie
-rachunki, papiery, była jakaś historia
-2008 rok
-cena z ogłoszenia jest już po opłatach, wbrew temu co piszą (wcześniej byłą za 33,5 + opłaty, wiec teraz sądze, że cena jest spokojnie do znegocjowania na 35)
-raczej niezmęczone wnętrze (oprócz wspomnianego niżej fotela), możliwe, że orygianalny przebieg 113 kkm
MINUS
-po jednej duzej wgniotce na obydwu drzwiach od otwierania
-auto stoi od lata, czyli co najmniej hamulce do serwisu, olej, trzebaby zajrzec do rorzadu może czy pod pokrywę zaworów czy nie ma kiślu
-w książce serwisowej widziałem jakąś interwencję korektorem, trzebaby to było dokładnie sprawdzić w razie większego zainteresowania
-naprawione przetarcie fotela kierowcy (nie musi to co prawda oznaczac dużego przebiegu, wystarczy, że ktoś ocierał się wsiadając za każdym razem, ale słabo wygląda po przyjrzeniu się)
Ogólnie nie było tragedii jakiej się spodziewałem.
PS Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum