dobrze że sprawa ruszyła, mój mieszek juz na wykonczeniu
wstyd jezdzic z takim czyms
- - - Updated - - -
a jak z dopasowaniem mieszka na tą ramke czarna plastikową ? da rade samemu to zrobić?
dobrze że sprawa ruszyła, mój mieszek juz na wykonczeniu
wstyd jezdzic z takim czyms
- - - Updated - - -
a jak z dopasowaniem mieszka na tą ramke czarna plastikową ? da rade samemu to zrobić?
Jak zamawialem mieszek do audi naciecia na ramke byly zrobione w moich oryginalach ktore mu przeslalem tez sa wiec mysle ze zrobi te naciecia samo ustalenie mieszka na ramce to chyba nic trudnego
- - - Updated - - -
Na rzepy.
Palić się nie pali, ale im szybciej tym lepiej bo w moim mieszku przetarła się dziura i patrzeć na to nie mogę.
Ok moje wzory dotarły możecie składać zamówienia na email: autosukces.pl@gmail.com podawać kolor mieszka i kolor nitki no resztę danych. Cena potwierdzona 60 zł za komplet (skrzynia biegów i ręczny) z naturalnej miękkiej skóry.
Jak sie poprawnie nazywa ten kolor mieszka który ty masz w alfie? mam taki sam , ale nie wiem jak go nazwać![]()
Ha ja tez jestem daltonista wydaje mi sie ze jest to kolor kremowy ekri lub bardzo jasny bez a najlepiej napisz zeby kolor byl bliski oryginalow przez mnie wyslanych pozdrawiam
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Ja złożyłem zamówienie. A może ktos już może się pochwalic otrzymanym mieszkiem?