Przydałaby się taka naklejka jak w poście nr 34, ale i tak pewnie adapter byłby potrzebny
Przydałaby się taka naklejka jak w poście nr 34, ale i tak pewnie adapter byłby potrzebny
nie da się tego gwałtem zmienić? mam AEG CS MP 850 BT, i jest trochę długie.. na dodatek samo w sobie wystaje z natury (opuszczany panel) i w sumie wkurza mnie to przeokrutnie.
Chciałem kupić jakieś bez CD bo nie używam, ale te wynalazki krótsze to jak na razie same chińczyki, dźwięk beznadziejny...
Żadna porządna firma jeszcze nie wpadła na to żeby zrobić radio bez cd.
W związku z czym mam pytanie, ten plastik który tam widzę w środku to z pewnością element nawiewu, jestem pewien że da się do niego dobrać tylko trzeba zdjąć .... wszystko... czyli całą deskę... próbował ktoś już czegoś podobnego?
znaczy, rozumiem że deskę to już niejeden zdzierał, ale czy to się da przerobić? bo może to jakiś element vitalny nawiewu...
rd
Ostatnio edytowane przez decumanus ; 08-03-2013 o 18:49
Ostatnio kupiłem ojcu do punciaka takie http://www.kurtmedia.pl/product-pol-...-usb-4x40.html zaskoczyło mnie jakością dźwięku, pewno dlatego, że produkuje je Pioneer, tylko jako tania alternatywa coś jak Skoda w VW![]()
Ale jest tego sporo bez CD jeżeli nie zależy ci na jakichś bajerach.
Z lepszych firm to szukaj JVS lub Pioneer
to wiem dlaczego proximar sprzedaje
cytat z http://www.clarion.com/pl/pl/product...576949251.html
Wymiary (szer. × wys. × gł.) (mm) 188 × 58 × 190
w komplecie z dużym młotkiem do wbijania w "krótką kieszeń" (170)
rd
Seria KD-X od JVC. X30-40-50 różnią się dołączonym wyposażeniem. Mieści się bez problemu do 156, tylko trzeba rozsądnie ułożyć kable przy wkładaniu.
Wady:
- brak korektora graficznego, tylko kilka gotowych schematów equalizera
- max 255 plików na folder, czyta po kolei i nadmiarowe pomija
- nie czyta pendrive z ntfs, koniecznie fat
Zalety:
- brzmi całkiem ok jak na car audio
- całkiem dobrze zgrywa się z fabrycznym nagłośnieniem z subem - trochę agresywna góra, ale to kwestia gustu
- brak sybilizacji