Jutro bede dzwonil i postaram sie zalatwic numer do tego goscia![]()
Jutro bede dzwonil i postaram sie zalatwic numer do tego goscia![]()
ja nie dostałem namiarów więc czekamy. Choć osobiście nie wierze że dał radę skoro fachury www.kluczesamochodowe.com.pl z Katowic oferują tylko imo i frez klucza
Niestety od dwóch dni nie mogę się dodzwonić do kuzyna ;/. Ale tak łatwo się nie poddam, będę ciągle próbował![]()
Panowie ja mam trochę inny problem. Posiadam dwa kluczyki od swojego auta, oba znakomicie funkcjonują. Zdziwiłem się gdy wpadłem na pomysł by spróbować otworzyć auto grotem. Nie wiem czy mam dobre groty (oba jednak wyglądają idealnie tak samo), czy uszkodzony zamek a może poprostu nie umiem otwierać drzwi grotem (jednak wydaje mi się to nie możliwe). Oba groty tak jakby nie wchodziły do końca zamka. Ktoś może miał podobny problem? Następnie pytanie czy za pomocy samej karty kodowej można odtworzyć grot? Coś muszę z tym problemem zrobić bo dopiero poważny się pojawi gdy padnie elektryka.
U mnie było podobnie. Rada jest taka użyj wd40 belli zrobi się mokro i zaskoczy![]()
Dzięki za radę, brałem to również pod uwagę. Jutro sprawdzę i dam znać.
Nie psikaj samym WD40 bo on usuwa smar i szybko wysycha i będziesz miał problem w przyszłości, jak Ci się zamek rozchodzi to zapsikaj go smarem silikonowym w sprayu.
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest
to fakt ale tam niewiele potrzeba.
Niestety Panowie zabieg nie pomógł. Kluczyk zatrzymuję się w takiej pozycji:
i nie ma zamiaru wejść dalej.
Już załamuję ręce bo nie wiem co robić...