Możesz podjechać Radzio. Jutro po 10:00 zabieram się znowu do pracybędę zakładał nagrzewnicę pod klimatronika. Chyba, że poczekasz aż będę miał resztę gratów
Panie i Panowie potrzebny mi najnowszy DTE. Posiada ktoś??
Możesz podjechać Radzio. Jutro po 10:00 zabieram się znowu do pracybędę zakładał nagrzewnicę pod klimatronika. Chyba, że poczekasz aż będę miał resztę gratów
Panie i Panowie potrzebny mi najnowszy DTE. Posiada ktoś??
No jutro i PT odpadam bo arbeit Arturoale sobota niedziela czemu nie myślę tak wstepnie
ale to będziemy in touch jak co
A duzo klamotów Ci zostało do skompletowania?
W piątek rano będę miał resztę klamotów i tego samego dnia finish.
Pomoże mi ktoś z tymi wiązkami elektrycznymi? Nagrzewnicę już mam założoną a od jutra mrozyGaraż mam na zewnątrz murowany, ale nie ocieplany
- - - Updated - - -
Wtyczka w instalacji auta jest z mniejszą ilością pinów niż gniazdo w nagrzewnicy i oczywiście jest mniejsza.
W dodatku w nagrzewnicy klimatronik są dwa gniazda 10-cio oraz 20-sto pinowe a w zwykłej nagrzewnicy z klimą jedna wtyczka 14-sto pinowa + zasilająca.
![]()
![]()
- - - Updated - - -
Klejone uchwyty nagrzewnicy pękają![]()
Jakąś blache może do nagrzewnicy dorób?jakiś kątownik?chodź nie wiem jak to tam siedzi dokładnie ale coś solidnego może dorób niż klejone co by na dziurach nie popękało
Sprzedawca wymieni mi na sprawną, nie popękaną.
- - - Updated - - -
Do momentu przyjścia drugiej nagrzewnicy chciałbym mieć już elektrykę załatwioną![]()
podaj maila to Ci wysle schematy instalacji
Bo samochód to nie wszystko
Jak tam operacja deska po FLcoś się ruszyło Arturo?