ja bym poprosil o instrukcje![]()
ja bym poprosil o instrukcje![]()
wygląda kozackoteż będę swoją malował... może na wiosnę przyszłego roku, zobaczę jeszcze jak będzie ze środkami...
hmm patent ciekawy ,ale jak dla mnie maja nie ten kształt "ring" a tu troche jak podkowa wyszło :|?: wszystko fajnie ale jeśli już sie decydować to nie ma co oszczędzać 17 czy 170zł nie ma różnicy musi być estetycznie tu mi tego zabrakło.... będziesz coś zmieniał czy jednak zostawiasz?!Napisał Starscream
jak dla mnie to andro34, jest wzorem jak to powinno wyglądać jeśli już ktoś sie zdecyduje
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...ku-vt13955.htm
Pozdrawiam
Robak#21 Ale ja nie chciałem typowego ringu, tylko tak to nazwałem. A jeśli chodzi o wydatki, to sam widzisz, że nie żałuję grosza na Alfę :>>
Kolego bardzo ładna alfa. Szkoda że ją sprzedajesz. Twój temat zainspirował mnie do przemalowania osłony silnika też na czerwono jednak farbą VHT. Powiedz mi, jak zrobiłeś węża, lub też skąd wziąłeś szablon?, że wyszło ci tak pięknie!
Alfy nie sprzedaję, dziś stało się coś, co zmieniło wszystko-urwałem na kochanych inaczej drogach miskę olejową i zatarłem silnik! Czekam na kasę a AC i pod maskę trafia 2.4 JTDm z modelu 159, ten 200 konny. Alfa dostanie kompletny body-kit, nowe felgi i nie będzie służyła jako auto na co dzień. Jak ktoś chce jakieś graty z mojego 10V, to pisać smiało-turbina jest nówka, ma ze 400 km przebiegu. Co do węża to jest druknięty na kompie szablon i od niego wzór wyrysowałem na folii białej, samoprzylepnej.
Plan zacny, ale myślisz, że ot, tak sobie przeszczepisz motor z 159 do 156? Przecież poza samym silnikiem jest jego osprzęt, mnóstwo czujników, sterowników i innego elektronicznego badziewia, w które JTD ze starszych modeli nie były wyposażone.
Oczywiście życzę powodzenia i daj znać co i jak, bo taki SWAP to ewenement.
Pozdrawiam.
- Rafał