Strona 5 z 19 PierwszyPierwszy 123456789101112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 182

Temat: 19.10.08 SPOT KRAKÓW

homel86
    Gość

Domyślnie

a po co policja do tego ze tak zapytam jak bedziemy jechac normalnie a nie 40km/h to nie powinno byc zadnych problemow

Użytkownik Embrion Avatar Kamilio
    Mieszka w
    Wieliczka
    Auto
    AR 156 SW 1,9 JTD

Domyślnie

ello witam mam nadzieje że uda mi się zooorganizować na niedzielę pozdrawiam i mam nadzieje że nic mi nie przeszkodzi pozdrawiam alfazjarańców
    Kamilio

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

Krulik mysle ze trasa jest super i większość nie bedzie miala nic przeciwko wlasnie takiej a nie innej trasie (jesli tak to czekamy na ciekawsze propozycje) moze warto bylo by wydrukować kilka egzemplarzy dla osób nie znających tych okolic( na wypadek zgubienia sie) homel86
    Jesli chodzi o policję to moze tak odpowiem troche ich znam i w zdecydowanej większości spoko goście z nich ale zawsze mozna trafić na nadgorliwego który lubi sobie punktów natrzaskac z tego co wiem jesli pojedziemy zwarta grupa to juz bedzie tz kolumna a takie cos trza zgłaszać!!! Wiec wybor jest moim zdaniem prosty albo robimy cos co bedzie ok albo idziemy na tz fart tylko osobiście nie chcialbym pozniej slyszec ze po naszym spocie ktos musial mandat płacić i zle wspomnienia mu zostaną a nie dobre wiec jak w każdej sprawie związanej z organizacja tego spotu prosze o opinię

Krulik
    Gość

Domyślnie

Dragon no offence, ale wg mnie policja jest nam zupełnie zbędna
    'Kolumnę' teoretycznie można podzielic na kilka częsci. Poza tym nie pamiętam przypadku, żeby kiedykolwiek niebiescy w takim przedsięwzięciu przeszkodzili wlepiając mandaty.
    Ojców był już przez Alfaholików opanowywany nie raz i za każdym razem nic się złego nie działo Ba! Wręcz przeciwnie... Każdy uczestnik zadowolony, pojedzony (wszak był i grill na parkingu) i chętny na jeszcze...
    Co do godziny, myślę, że spotkanie koło południa wszystkim mniej więcej powinno pasowac. Może nawet później, przecież to przecież niedziela - dzień wolny i każdy chce sobie dłużej pospac, a niektórzy mają do przejechania nawet i 100km na taki zlot, wiec czasu tez im to troszkę zabierze.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar alfaholik-Bioły
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    147 1.9JTD, Lybra 1.9JTD, Delta 1.6JTDm

Domyślnie

Ja przyjadę na 80% ,ale dużo zależy od tego jaka będzie pogoda przed samym zlotem,powinna się udać. Dzień lub dwa przed wyjazdem napewno tutaj napiszę czy będę na 100% czy też nie. Wtedy raczej przyjadę do Ojcowa na miejsce i wezmę tel od jakiegos forumowicza w razie jakichkolwiek pytań.

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

Krulik chyba sie nie zrozumieliśmy mnie nie chodz oto zeby policja jechała jako pilot nic z tych rzeczy (niepotrzebne koszty) chodzi tylko o zgłoszenie oficerowi dyżurnemu faktu takiego przejazdu
    No i mamy święty spokój oczywiscie wola większości bedzie miec duże znaczenie w podjęciu ostatecznej decyzji dlatego im wiecej propozycji i sugesti tym lepiej

Użytkownik Alfa i Omega Avatar alfaholik-Bioły
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    147 1.9JTD, Lybra 1.9JTD, Delta 1.6JTDm

Domyślnie

Ja jestem jak najbardziej za policją.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar sołtys
    Mieszka w
    żywiec
    Auto
    147 1,9 jtd buda GTA.147GTA Q2,156 2.5V6 Q2 była, ,Giulietta QV,Mito QV,75 3.0 V6,Alfetta GTV

Domyślnie

My się piszemyczyli ja z żoną.Dajcie znać tylko gdzie to Multikino bo nie kojarzę.Pozdrawiamy.
    147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
    147 GTA 3.2 Q2
    156 2.5 V6 Q2-była
    Giulietta QV
    Mito QV
    75 3.0 V6 QV
    ALFETTA GTV 116 1976
    ALFETTA GTV 116 1981

https://www.facebook.com/okrajnikgarage

homel86
    Gość

Domyślnie

dragon2020 to w sumie zglosic mozna lajtowo myslalem ze chcesz zeby nas pilotowali :mrgreen:

Kosiar
    Gość

Domyślnie

jeżeli dam radę to przyjadę ale nic nie obiecuje , jeżeli dam rade to bede to wiedzieć w dzien zlotu i razem z kolegą Gopciem pojedziemy na dwie alfy bo mieszkamy w tym samym mieście