Stolik genialny, można taki kupić gotowy za grubaśne pieniachySam się kiedyś przymierzałem do zrobienia podobnego.
Ostatnio edytowane przez Abidibi1509 ; 22-02-2013 o 18:39
Wstaw do swojejja mam szalony plan wykorzystania do czegoś deski rozdzielczej od jakiegoś anglika - tylko nei wiem na co![]()
Była już była, ale jak na maniaka motoryzacji przystało taki bajer to podstawa
Powiem Ci, ze jak samemu zrobisz to wiecej radosci no i ta satysfakcjagrube pieniadze a samemu robisz wedlug siebie
- - - Updated - - -
Może do kompa zamiast zwykłej kierownicy cały kokpit sobie zafundować i pod kompa podłączyć![]()
W jaki sposób wyczyściłeś blok i tłoki? Piaskowanie? i jaka jest cena dorobienia takiej szyby z grawerem?
Powiem Ci tak za pierwszym razem próbowałem to wyczyscić myjką wysokociśnieniową i szczotką na wiertarce ale nic to nie dało no i te zakamarki jak zrobić ?? więc zdecydowałem się na piaskowanie i na malowanie proszkowea koszt takiej szyby to hmmm różnie zależy od grubości i rozmiaru ja mam gr.10mm i rozmiar 1000mm x 550mm hartowana i koszt był niecałe 200 zł, a grawer zależy też u kogo jedni co dzwoniłem to chcieli nawet 150 zł a udało mi się znaleźć za 60 ;p więc tak to jest no
![]()
Blok cały czas na sprzedażZa 450 oddam
![]()
Super robota![]()
Świetne!
Ja mam w przyszłości zrobić szklany stolik ale z ramy DUCATI.
- - - Updated - - -
Z podświetlanym napisem Ducati![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA