To zbiórkę robimy w Koninie czy już w Kazimierzu ? Jeśli w Koninie to niech ktoś miejscowy zaproponuje miejsce zbiórki![]()
To zbiórkę robimy w Koninie czy już w Kazimierzu ? Jeśli w Koninie to niech ktoś miejscowy zaproponuje miejsce zbiórki![]()
Większość aut jest spoza Konina ( np Yago, Wonski, Tweety, Piracik ), więc chyba Orlen w Kazimierzu będzie najkorzystniejszyAle ja tu nie będę nic sugerował
hehe
Ps. Chyba właśnie nadchodzi stres przed ślubny![]()
to pomyśl co będzie po slubie![]()
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
Ja( o ile wysępie u szefa wolne) z kolegą emilio166 wylatujemy z konina wiec jak ktos chetny dolaczyc to bedzie milo. wstepnie mamy sie spiknąć na koninskim amfiteatrze. godzina do uzgodnienia ale ruszamy ok 4 i mozna by juz potem zbiorke zrobic w kazmirzu na orlenie z reszta kolegow co by pod kosciol podjechac wszyscy razem a nie kazdy osobno to by to zacnie wyszlo i xofer by sie ucieszyl. .
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 26-08-2013 o 23:04
[C
Panowie zróbmy liste żeby mniej więcej było wiadomo ilu nas będzie bo parking pod kościołem jakoś trzeba zająć i ustawić się za XOFERA Alfąna Orlenie spotkanie max o 16:30
1.Piracik
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625 (80% ze bede)
4. emilio_166 ( jak jak bede, to emilio też)
Dla kolegów z ostrowa napisze tylko ,
-ze wiadukt Briański w KN jest zamkniety (NAVI poprowadzi Was na bank przez niego)
- i trzeba sie kierowac na Bydgoszcz
- i za stacją BP na światłach kręcimy w lewo, nastepnie całyyy czas prosto az dojedziecie do dużego skrzyzowania w ksztalcie litery T
-i na tym skrzyzowaniu skrecacie w prawo i dajecie caly czas prosto az do Kazmirza.
-W samym Kazmirzu na rondzie kręcicie w prawo i macie orlena (jest on na obzezach Kazimierza widać go z drogi . Prosta droga. Jak co to zapraszamy pod amfiteatr koninski ok godziny 15 20. Wylecimy ok 15 40 i powinnismy byc w kazmirzu pol godziny pozniej
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 27-08-2013 o 10:04
[C
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625 (80% ze bede)
5. cima&paula
1.Piracik
2. Yago
3. Masa625 (80% ze bede)
5. cima&paula
6. wonski
a na Orlenie w KB proponuję już o 16.15/20
5 : 1 i wszystko jasne
postaram sie byc na czas ale od rana mam wizyte w sprawie usterki w belli