Przy naprawdę spokojnej jeździe można zejść do 9 , tylko po co. Do takiej jazdy wystarczy matiz![]()
Przy naprawdę spokojnej jeździe można zejść do 9 , tylko po co. Do takiej jazdy wystarczy matiz![]()
Znajomy użytkuje 3.0 w Anglii i twierdzi że pali mu około 17 litrów w mieście ,trasa około 12 litrów, w sumie moja nie pali dużo mniej przy mojej jeżdzieNapisał Alex
ale ostatnio zauważyłem poprawe i udało mi się zejsc do nieco ponad 9 litrów na trasie
![]()
Zgadza się. Alfy z takim wnętrzem wychodziły w II poł 1997 i I poł 1998 roku. To taki trochę "przejściowy" model, ma już trójramienną kierownicę (wcześniejsze miały czteroramienne), ale jeszcze starą deskę. Sam ma właśnie model z tego okresu (lipiec 1997).Napisał gALL
Co do spalania, to widzę, że TS jest baaaaardzo ekonomiczny! W mieście obecnie nie przekraczam 11 litrów, a spokojna trasa to max 8,5 :mrgreen:
Pozdr!
Piciu
Ja jakoś nie umiem zejsc do takiego spalania :? może to ta moja ciężka noga :wink:Napisał Piciu
witam wszystkich rowniez poszukuje konkretnie GTV 3.0 v6 aby dolaczyc do zacnego grona alfomaniakow..jezeli znacie egzemplarze godne polecenia i mozecie pomoc w poszukiwaniach bede wdzieczny..budzet jaki moge przeznaczyc na kupno to ok 13000 na dzien dzisiejszy...no i z czasem pewnie z 8000 na doprowadzenie do przyzwoitego stanu ..ale to z czasem...hehe
A już myślałem, że kolejny poszukuje TS-a
Słabo trafiłeś z tematem, bo ten jest akurat o 2.0
Pozdrawiam!