ech to słabo, mój mech zapowiedział że robota 200 - 250zł...szklanki jakieś 300, czyli 500zł i tyle.![]()
ech to słabo, mój mech zapowiedział że robota 200 - 250zł...szklanki jakieś 300, czyli 500zł i tyle.![]()
hhahahha Panie i Panowie numer roku!!!! w zeszłym roku robiłem generalkę silnika, ze względu na zerwany pasek. Ale to nic, zapłaciłem jakieś 2500zł, odebrałem auto. Ponieważ z głowicy było głośno to na moje pytanie usłyszałem że to szklanki, i powinienem je wymienić...ok.auto stało przez zimę tylko czasem odpalane na chwilę. obecnie zabrałem się za szklanki.. zdejmujemy pokrywę, zawozimy do pomiaru i okazuje się ze wałki są super, szklanki też. więc może wariat...rozbieram, zęby jak nowe....ale patrzymy i nie wierzymy....BRAK PANEWKI WARIATORA !!!! złożone było bez panewki!!! wariat w powietrzu. idę na mój przy domowy złomek, biorę starą głowicę a tam panewka....nie przełożyły barany.300 km bez panewki zrobione!!! ręce opadają. "polecam" specjalistów z Góry Kalwarii ul. zakalwaria. Autotech Czarek Zieliński. Pojechałem do niego i mówię jak jest, pokazuję panewkę od roku leżącą pod chmurą...a Czarek: " trzeba było przyjechać na wymianę szklanek do mnie" i po temacie. Pozdrawiam partaczy z Zakalwarii. Pozdrawiam
proszę przenieść do : co dziś zepsułem w swojej belli...thx
Ostatnio edytowane przez CzysteAuto ; 18-07-2013 o 20:19