Załatwcie tylko jakąś knajpkę !!!Napisał showtime
Załatwcie tylko jakąś knajpkę !!!Napisał showtime
jeżeli nic mi nie pokrzyżuje to postaram się również wpaść ale to jeszcze dokładnie nie wiem :wink:
Kosiar
bimski (jak zwykle nie zawiedzie :mrgreen: )
showtime
wojtek7551 (tak 50/50)
Darknes ( jeśli nie będzie mieć szkoły)
Zit
robak#21
adamodg
Adam$(bez jego wiedzy :mrgreen: )
Ferrari-1
M@T
Panicz Jakub
Paweł156
Gopcio(50/50)
Alfalotnik(50/50)
Mirka&Mariusz
patryk_wey
slip83(50/50)
Krzysiek866
Cycus
nietyx (50/50)
knajpką to niech się ktoś z Krakowa zajmie , nie chodzi o jedzenie ale dni są zimne i żeby gdzieś można było pogadać przy ciepłej kawie czy herbacie znają Krakowiacy jakieś takie miejsca?
Przede wszystkim pod uwage trzeba wziac duzyyy parking kolo knajpkino i naturalnie troche miejsca w srodku.
A jakie są plany po odjezdzie i prezentacji pod Multikinem?
Lotnisko? Wiec moze ktos z okolicy lotniska zaproponuje knajpke w dogodnej lokalizacji... Bo do Galerii nie bedziemy sie przeciez wbijac, malo klimatyczne![]()
Spokojnie z tą knajpką panowie...Musimy na 100% wiedzieć kto będzie. Na dzień dzisiejszy wydaje się, że będzie nas sporo( gdzie taką knajpkę znajdziemy co byśmy się wszyscy pomieścili hehe) A jak pokazuje życie ( np. na ostatnum spocie w Krakowie) w sumie przyjechało połowe ludzi... Także jak będzie wiadome kto będzie to myśle, że coś się wykombinuje
Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
Znam fajną knajpe (http://www.kkt.pl/karczma/) z duzym parkingiem w wieliczce przy obwodnicy Krk, tylko że tam zawsze jest duzo ludzi i ciezko z miejscem, ale podejrzewam ze tak bedzie wszedzie w niedziele.
M@T ale jakie wrazenie zrobimy jak przyjedziemy tyloma Alfamigdziekolwiek pojedziemy bedzie szoł
![]()
o to biega ?
http://www.kkt.pl/karczma/
a jak dla mnie to zaj.... są kiełbaski pieczone na grillu w śnieżnej scenerii ( wspomnienie sprzed roku :mrgreen: - będzie powtórka ale juz w 2009 )
chyba że to lotnisko to jest pewna miejscówka to zabieram grilla i będzie i drift i kiełbasa
Pozostało jeszcze... aż 16 dni ;(
ale tam to tylko na Kotlet Karczmarza ... kto da radę zjeść - oczywiścieNapisał M@T
.
A z drugiej strony można też zabrać do domu niepochłonięte resztki coby rodzina miała do świąt jedzonko :mrgreen: