nio ja co nieco polatałem sobie boczkiem, ale ze wzgledu na ustereczke w aucie poszalec nie mogłem... szkoda ze tak mało osób wpadło ale zawsz to cos...
dozobaczyska następnym razema moze i w niedziele tez zawiatm :roll:
nio ja co nieco polatałem sobie boczkiem, ale ze wzgledu na ustereczke w aucie poszalec nie mogłem... szkoda ze tak mało osób wpadło ale zawsz to cos...
dozobaczyska następnym razema moze i w niedziele tez zawiatm :roll:
ja nie polatałem bokiem ... moj mały włoski bolid chwilowo niedomaga a do saaba się zimowek nie dorobie już tej zimy ale fajnie że można się było spotkać ...
a mnie robota do wieczora zatrzymała ;//
okazuje się że w mojej pracy niezbędna jest znajomość prawa Vanuatu 8)))
Byłem dzisiaj koło godziny 13.00 ale niestety nikogo nie zastałaem :?
Juz sie niemoge doczekac nastepnego rajdu kupiłem z dwoma kolegami na spułe samochod specjalnie na te rajdy zeby naszych samochodow niedozynac. kupilismy golfa 2 1.8 Gti 16v 140 KM . juz go na siebie zarejestrowalem i ubezpieczylem jest teraz u mechaniora bo trzeba troche przy nim porobic. acha kubas zrobilem reczny wiec moge sie slizgac ale na samym wymienieniu linek sie nieskaczylo trzeba bylo rozebrac tylne zaciski na czesci pierwsze i wymienic wszystkie uszczelki bo byly porwane i sie tloczki pozapiekały, przy okazji klocki i tarcze na przod i guma wewnetrznego przegubu bo byla porwana i sie znowu jak co miesiac kasa posypała na alfiszona hehe. kubas jak tam kwoje lozysko wymieniłes???
Jasiu wszystko okej...
ale dalej walcze z klamką![]()
widziałem dzis ciemna 166 koło Galaxy za kierą siedziała jakas Pani dosc ostro pocinała nią... pozdrawiamy