Nienawidzę takich cwaniaków!! Kur.., nie da się uczciwie?
Nienawidzę takich cwaniaków!! Kur.., nie da się uczciwie?
A mógłby się ktoś przyjrzeć tej Gtv 2.0 TB? Trochę daleko dla mnie, a chciałbym wiedzieć czy warto w ogóle proponować podmianę gostkowi![]()
Czasami "gostek" to może przeczytaćNie warto proponować zamiany na 166 bo to drugi samochód w domu i taki duży nie jest potrzebny. A najlepiej zadzwonić i popytać. Wydaje mi się że szczerze opowiadam o aucie.
Pzdr
Widzisz Jersey, już jest tu ktoś kto przyjrzał się tej Gtv![]()
Dobre
Nie wyobrażam sobie, aby pasjonat AR nie zajrzał (z różnych względów, choćby merkantylnych) na nasze forum.
Szanujmy (czasem) sprzedawców aut.
Bo w tej Sodomie i Gomorze na otomoto trafiają się ostatni sprawiedliwi.
- - - Updated - - -
No właśnie. Tego typu chu^&*()Pów nie szanujmy![]()
No nie przesadzaj, jedną i drugą Alfę kupiłem za tyle, za ile chciał właściciel i nawet nie wybrzydzałem, chociaż przy pierwszej trochę później żałowałem. Problem polega na tym, że tych sprzedawców od szanowania jest jakaś mniejszość. A że tej Alfy nie kojarzyłem z forum, nawet jakby to pamiętam tutaj niejeden już przeboje z "zadbanom Alfom od forumowicza" więc tego...
[MENTION=66621]Pablogal[/MENTION] - dzięki za informacje. Szkoda, że 166 nie wchodzi w grę. I szkoda że przed sprzedażą swojej nie będę mógł sobie pozwolić na drugie auto bo nie będzie co z nim zrobićJak (jeżeli?) sprzedam Paskudę, a Ty będziesz jeszcze miał tą Gtvkę to się odezwę. Ale życzę, mimo wszystko, szybkiej sprzedaży.
Masz rację. Niestety.
Na dodatek, nierzadko sami kupujący wolą być oszukiwani, niż spojrzeć prawdzie w oczy, tzn. nie dać się oszukać przez sprzedającego.
Ktoś tu nawet na forum pisał, że jak wystawił auto z uczciwym opisem, to nie było chętnych. Z podkoloryzowanym - wszak dobry bajer dźwignią polskiego handlu - auto poszło od ręki.
- - - Updated - - -
Nic dziwnego, skoro Pablo ma póki co 5 wpisów.
Pisałem ogólnikowo ,nic w twoją stronę ,też wychodzę z tego założenia i jeśli chcę coś kupić i cena mi odpowiada kupuję nie marudzę,jeśli widzę ,że jest za drogo a i tak nie podoba mi się auto nie podejmuję rozmowy bo szkoda mojego i sprzedawcy czasu...
Spora grupa kupujących auta che dostać je za pół ceny ,najlepiej z przebiegiem 30 tys ,żeby miał 200 kuni i polił dwa litry na setkę...a ni i nie może się przez dwa lata nic zepsuć...)
Ostrożność przy kupowaniu gtv Tb czy też 3,0 jest wskazana i równiez w twoim przypodku zrozumiała..![]()
Ostatnio edytowane przez maras37 ; 08-09-2016 o 19:01