Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Wszystkie alfy są super
Mam 4
Po co ta dyskusja
Nie podoba się sprzedaj , nie kupuj
Udowadnianie premium czy nie premium bez sensu
Alfa to Alfa !!!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie potrzebuję mieć samochodu premium ale obchodzi mnie zdanie innych alfistów na tym forum. Jak wychodzi z ankiety odnośnie do marki zdania są podzielone. Przed ankietą wyglądało jakbym tylko jak tak twierdził. Stąd powstało pytanie.
Do badziewia to daleko brakuje. Tak samo jak do premiumTo dobry samochód z wadami ale też zaletami.
- - - Updated - - -
tym bardziej, że to nie wątek o tym
zapraszam tu http://www.forum.alfaholicy.org/foru..._premium_.html
Znowu moderacja będzie miała robotę. Ja tylko wrzuciłem filmik z usterką.
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Komuś skrzypi wybierak od radia
Mi nie
Pojedź do serwisu naprawią
Fotel odjeżdża ja mam protezę biodra dla mnie rewelacja
Wycieraczki u mnie działają dobrze
Pojedź do serwisu naprawią
Kolega ma nowego tiguana
Psuje się wszystko
Zazdrości mi że w mojej alfie wszystko działa tak jak powinno
Itd...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez klag3 ; 14-07-2018 o 19:24
To nie jest moim zdaniem rozwiązanie problemu. No ale jak ktoś lubi serwisy.
Co nie jest rozwiązaniem problemu, to że są usterki w aucie, które zostaną naprawione od ręki? Przecież te elementy czy całe mechanizmy dostarczają podwykonawcy, nie siedzi Sergio w szopie i nie składa każdej gałki i piór wycieraczek własnoręcznie. AR jako producent co to złożył do kupy odpowiada za jakość i usterki naprawia, niestety trzeba się do serwisu przejechać bo to nie telefon żeby wysłać kurierem. Prosiak jak Ci się zepsuje albo coś odpadnie czy zaskrzypi to przyjadą na białych rumakach i na czas naprawy pod Twoim domem poleją Jacka na lodzie a na do widzenia przytulą? Chyba nie.
- - - Updated - - -
Do kompletu świeży filmik:
Giulia Q https://www.youtube.com/watch?v=i7IDM07l5d0
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Sergio powinien siedzieć na końcu taśmy produkcyjnej i sprawdzać moje pokrętło do radia, wycieraczki, odpadające spryskiwacze, brzęczący przełącznik szyby, stukający fotel, źle ułożone i cieknące uszczelki, w Stelvio cieknące komputery, źle zamykające się bagażniki itd itd.
W Lexusie "premium" jak wykazuje historia tak by się to odbyło![]()
Co ma Lexus do tego, misiu ma prosiaka dlatego o prosiaka pytam - jakiego rozwiązania oczekiwałby on, gdy zepsuje się coś podobnego w jego Q5-WRÓĆ!-Macanie![]()
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była