Odpowiedź dla tych co zadręczają flatbeet'a: Paczka idzie pocztą priorytet.![]()
Odpowiedź dla tych co zadręczają flatbeet'a: Paczka idzie pocztą priorytet.![]()
"Przyczajony coupe, ukryty sedan - Alfa Romeo 156 1,9 JTD"
UWAGA
Do kupienia są dwie wersje SPECJALNE
Ich wyjątkowość polega na tym że z przodu haft jest czerwony a na plecach biały, wzór B /logo AR/
Polar czarny w rozmiarze XL lub XXL, cena też jest specjalna - 68 zł z wysyłką
Producent po prostu pomylił się z kolorami i dlatego chce je odsprzedać po maksymalnie zaniżonej cenie i my też nie nakładamy na to marży
Zainteresowanego proszę o PW do mnie
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 19-12-2011 o 14:11
do mnie polerek już dotarł i jest zaj... fajny![]()
To jakiego jesteś wzrostu kolego? Bo kurcze trochę się boję że w takim razie i mój będzie na mnie za duży.. Chociaż mierzyłem się wg. tej tabelki i jak byk wychodziło że XL ... Oby jednak pasował![]()
Ja mam 182cm i jest generalnie troche za długi dla mnie i na dole za szeroki... Inna kwestia ze ja nie lubie takich bardzo luznych ubran
Kurcze... to trochę mam stresa.. bo ja mam 186cm i zamówiłem wg. innych podanych wymiarów XL.. no ale cóż. Zobaczymy. Mam nadzieję że będzie przed świętami i że jednak będzie ok![]()
182 i L jest za duży? kurde, ja mam 174 i też L wziąłem, wg wymiarów z tabelki sprawdzałem i M wydawało się obcisłe z przykrótkimi rękawami
nawet mnie nie strasz![]()
verdebiancorosso
Spokojnie ja mam 194 cm wzrostu i otrzymałem L, wszystkie wymiary zgodne.
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD