To parking ze szkoły tańca i Opery![]()
To parking ze szkoły tańca i Opery![]()
Nazar, jak pisał Bednar, ten parking jest dla szkoły i wielce możliwe, że przegonią intruzów
Lepiej korzystać z tego dużego placu po kopalni 200m dalej w stronę Łagiewnickiej.
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
verdebiancorosso
Nikogo nie przegonią, dziennie rano przeładowują się tam dostawczaki z siódemki i chcieli ich przegonić ale nie mają prawa
A na ten plac gdzie kiedyś byliśmy to ostatnio jest zajęty na zmianę przez złomiarzy, driftującą audicę A4 na ręcznym i panów policjantów którzy odpoczywają w radiowoziePełno na nim szkła więc szkoda opon...
Ten szkolny nigdy nie jest zapełniony. Ci z tej szkoły wolą parkować (blokować) na ulicy bliżej bramy niż na parkingu bo za daleko im przejść 50 metrów
Ostatnio już tylko śpią bo kiedyś sami testowali radiowozy bokiem na ręcznym![]()
No to co bylby jeszcze ktos chetny?
Tylko panowie obserwacja pogody co by nie była jak dziś . Jutro się zgadamy konkretnie .
PS. Bednar a ty już zdrowy???
póki co do weekendu pada
jak będę miał czas, to podskoczę na spotabędę tu zerkał
verdebiancorosso
ja dalej auto na klockach pewnie będę miał - więc jeśli nie bedę zajęty skręcaniem to podjade scenikiem![]()
Kurde na chwile obecną jestem uwalony z weekendami bo moja kobitka pracuje a ja siedzę w domu z dzieckiem ( niania Nazi) . Ale kiedyś musimy zrobić małego spocika wkońcu bo grono Bytomskich Alfaholików się poszerza . Obkładam wizytówkami każdą napotkaną Alfe .