tzw sraczko zielony?
Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
tzw sraczko zielony?
no coś w tym stylu, bo taki zwykły zielony będzie się obrzydliwie odróżniał![]()
Ciekawe jaka będzie cenaNa Allegro takie zegarki od 150-170 zł się zaczynają, więc do 200 zł powinno się chyba zamknąć. Cena raczej do przyjęcia IMO.
nie chcę teraz skłamać ale z tego co kojarzę to rok temu jak się orientowałem to same te 3 modele bez uwzględnienia naszego nadruku kosztowały coś w granicach 200-250 zł, może teraz trochę staniałypoczekajmy na wycenę, sam jestem ciekaw
Czyli.. jak coś to zostaje tylko opcja brązowego..? Czy jakieś inne modele? (najlepiej w podobnym stylu)
I.. może jeszcze jakiś damski model? Moja żona by chciała.. i pewnie nie tylko ona
Jeśli o mnie chodzi to wolałbym bransoletę.. dla producenta to nie powinien być żaden problem.. (ale jak coś to i z paskiem się pewnie skuszę - wymienić zawsze można)
Obecnie mam taki zegarek - http://nokautimg4.pl/p-cf-bb-cfbb557...mex-t2m976.jpg
Więc tarcza (jako że brązowego koloru nie lubię) to chyba biała.. bo po co mi 2 ciemne zegarki..?
(przy okazji.. z tych przedstawionych datownik przy czarnym jest największy - wiadomo.. czytelność - ale zastąpił "12" co mi osobiście trochę nie pasuje..)
PS. Zauważyłem jeszcze, że (przy tym czarnym) jest koperta z jakby osłonką pokrętła.. co wydaje się być zaletą w codziennym użytkowaniu
Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 09-01-2013 o 00:23
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
a tak z innej beczki... bedzie kolejna tura odzieży wiosennej? Jeśli tak to polary także będą w ofercie?
pewnie będzie ale polarów to jeszcze parę zostało z ostatniej edycji i mam zamiar wrzucić do tematu listę bo producent chce sie ich pozbyć, zawsze zamawia parę sztuk więcej żeby były pod ręką w razie czego a po skończonej akcji zapisowej sprzedaje to co pozostało. jutro wrzucę listę
TriXter projekt może i nie najgorszy ale zagwarantujesz mi że sprzedamy 100 takich kubków ?bo ja w to wątpię skoro niedawno była duża akcja kubkowa a zamawianie mniejszych partii niż 100 jest dużo droższe
![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 10-01-2013 o 00:04