Panocki bo temat zaczyna byc zenujacy, jak nie 10stron o oponach to kolejne x bo ktos sie napalil na felgi za szybkopeace
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Co do pierwszego to napisałem ,że zadzwonię i popytam sprzedawce a ty mnie ubiegłeś (ja nie kupuje kota w worku) . Tak plan zamiany był za dobre felgi ( jako ryginalne ) . Dwa - jak ty chcesz naciąg robić na feldze19/8 cali z ET 41 to powodzenia . Znasz się na felgach ale na glebie nie bardzo więc daremna dyskusja ( pisałem ,że oponę i koło zakładam pod żonę ) . Czy mało już dostałeś komentarzy w tym temacie ,że to ty dałeś doopy w 90% a nie ja?? Chytry podwójnie traci a głupi kupuje towar nie sprawdzając stanu( rysy to nie zadziory a zwłaszcza przy ciemnym lakierze ).
Ja mam czwartą na kropelce![]()
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 14-02-2015 o 16:11
misiu - A powazny znajomy widzac napalenie znajomego na cos co nie jest zadnym rarytasem poinformowalby go o tym zamiast zwijac towar tylko po to zeby zrobic szybka kase na niewiedzy znajomego ...
Ja na miejscu nazara bym je olal i tyle. Pomylil sie w ocenie modelu itp i po temacie. Ty zaryzykowales - no a ryzyko nie zawsze oznacza pewny zysk
Eot
Ok.niema tematu.przezyje.wkoncu to tylko posty na forum.
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka... Misiowi należą się brawa za szybkie i skuteczne działania. Połasiłeś się na jeden niezobowiązujacy post, nie dogadując szczegółów zamiany, a tym samym realnej chęci zawarcia transakcji to teraz zostałeś ze zgniłym jajem. A gdybym ja napisał, że zamienię swoją Lancię i Alfę za dwie paczki fajek to też byś mnie szarpał jak Nazara teraz? To ty bądź poważny. Niedogadałeś się to cierp.
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
niestety nie jestem taki idealny jak Ty.a moze i stety.
I co ma tu niewiedza do rzeczy.napalil się na wygląd.a wyglądają nadal tak samo mimo tego ze niesa dedykowane.
Jakby kto pytał mam 19 szprychy na sprzedaz.
Gdyby moje prodrive nie były dedykowane nadal bym kupił 10 takich kompletów.
Dodano po 3 minutes:
[QUOTE=cuoreventi;1580524]Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka... Misiowi należą się brawa za szybkie i skuteczne działania. Połasiłeś się na jeden niezobowiązujacy post, nie dogadując szczegółów zamiany, a tym samym realnej chęci zawarcia transakcji to teraz zostałeś ze zgniłym jajem. A gdybym ja napisał, że zamienię swoją Lancię i Alfę za dwie paczki fajek to też byś mnie szarpał jak Nazara teraz? To ty bądź poważny. Niedogadałeś się to cierp.
Bądź poważny.czy oferta Nazara wydawała się mało realna? Moim zdaniem nie.
Cierpiał nie będę.spokojna glowa.
Ostatnio edytowane przez misiu7911 ; 14-02-2015 o 16:35 Powód: Dodano
A potwierdziłeś kontaktując się z nim że jest realna? Nie. I kto tu jest niepoważny.
Jak widzisz ofertę sprzedaży auta na allegro 500km od Ciebie, to dzwonisz, upewniasz się że dalej jest na sprzedaż i rezerwujesz, czy jedziesz w ciemno 500km?
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
Ostatnio edytowane przez cuoreventi ; 14-02-2015 o 16:41