Pozdrawiam kolege w ciemnej 166, wyjezdzajacego z parkingu Lidla w Wieliczce kolo 9 rano. Przejechalem przed toba machajac, ale nie zauwazyles![]()
Pozdrawiam kolege w ciemnej 166, wyjezdzajacego z parkingu Lidla w Wieliczce kolo 9 rano. Przejechalem przed toba machajac, ale nie zauwazyles![]()
Pozdrowienia dla:
- Ciemnozielonej 166 przed FL, 2.5 V6 24V stojącej na osiedlu przy bloku (ulica bodajże Leśna?) w Dąbrowie G. (Alfa na klubowych ramkach oczywiście)
- Bajecznej czarnej GTV V6 TB, na pięknych felgach, stojącej na Alejach Majakowskiego także w Dąbrowie G. Ramki miała, tyle że z AlfaClubu![]()
Pozdrowienia dla ciemnej 156 mijanej w Mysłowicach na ul. Mikołowskiej chyba na ramkach okł. godz 10, ja bylem sluzbowym takze napewno mnie nie widzial
Pozdrowienia dla srebrnej - szampańskiej 156 FL sedan mijanej wczoraj (28.03.1012) koło godz 18:30 na trasie 88 (most tysiąca i jednej dziury) koło C.H. Arena w Gliwicach...
Pozdrowienia dla niemilego alfisty ktory obtrabil mnie dzisiaj na skrzyzowaniu w olkuszu jechalem z przyczepka ze strzalka. Nie miales racji ale i tak pozdrawiam![]()
pozdrawiam policje na a4 z alfy co zaatakowali audi a8z uśmiecham na twarzy patrzyłem na to i 30 sek później mnie zatrzymał policyjna octavia
było juz mniej śmiesznie
![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdro dla czarnej 146 widzianej dziś w wodzisławiu ok. godz 14.00 jechałem za tobą, ale to co zobaczyłem mnie przeraziło!46 jeszcze rozumiem bo to nazwa modelu, ale żeby doklejac sobie 2.0 TSI zamiast TS, to już mnie rozsmieszyło.
pozdro dla kierowcy srebrnej 166 widzianej dzisiaj na trasie Częstochowa- Wieluń ( przy wahadełku), mrugałem, machałem, ale kierownik chyba nie wiedział o co chodzi![]()
Pozdrawiam kierownika poliftingowej 147 na blachach SPI, widzianego dzisiaj przed 10 w Tarnowskich Górachdaje głowę, że widziałem tą alfe na forum
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody