Pozdrawiam kierownika 156 w kolorze Azzurro Fantasia na klubowych ramkach z którym mijałem się dziś ok 9.30 pod Fasion Hausem w Sosnowcu. Łapki były. Pozdro
Pozdrawiam kierownika 156 w kolorze Azzurro Fantasia na klubowych ramkach z którym mijałem się dziś ok 9.30 pod Fasion Hausem w Sosnowcu. Łapki były. Pozdro
DziękiPozdrawiam również serdecznie!
![]()
Pozdrawiam również wszystkie inne Alfy spotkane dzisiajPrzepraszam ale już nie pamiętam dokładnie gdzie kogo mijałem bo cały dzień jeździłem dzisiaj
Ale na samym końcu mijałem GTV, jadąc z Bytomia i pomrugane było i pomachane - Kudłaty Bytom, to Ty byłeś?
![]()
Pozdro dla kierownika srebrnej 147 widzianego dzisiaj około 12:30 przy tesco w ChrzanowiePomachane, Odmachane
A także dla srebrnej 156 SW na klubowych ramkach zaparkowanej przy 44 w Bieruniu około 14:30-15:00![]()
Pozrawiam kierowniczkę która wyprzedziła mnoie na drodze KATOWICE WARSZAWA
\
ja pozdrawiam kierowce 166 braz/szampan jechalem 1 auto za nim w Tychach od Szpitala Wojewódzkiego w strone budowlanychokl. godz 16
![]()
ekstra Alfa 147 t kierowniczka
---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
oczywiście ta któa wyprzwdziła mnie
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW spotkanej koło sarniego stoku około 18:20... Nie zdążyłem zareagować![]()
zdro dla kacpra ktory znow mnie w robocie strabil;p