Przez ostatnie 2 dni wymieniłem olej, zakonserwowałem podwozie przed zimą, wymyłem i odkurzyłem moją bellę![]()
Przez ostatnie 2 dni wymieniłem olej, zakonserwowałem podwozie przed zimą, wymyłem i odkurzyłem moją bellę![]()
wczoraj wieczorem to ona mi zrobił niespodziankę i 200 000km mrugnęło na wyświetlaczu, aczkolwiek w rzeczywistości więcej jest![]()
wysprzątana w środku, dywaniki zimowe założone, zmienione spryskiwacze na mgłowe - niesamowita różnica w stosunku do oryginalnych spryskiwaczy![]()
Wyczyszczone i nawoskowane felgi na lato.
Była:
159 SW 1.9 JTDm 120KM 2008r.
156 1.6 16V TS 2001
Wymienione żarówki świateł mijania (łatwo nie było). Fotele skórzane potraktowane mleczkiem. Noo... i najważniejsze: na Alfie zawitały ramki klubowe
![]()
wczoraj:
- zamienione stronami żarówki świateł mijania, bo jedna świeciła bardzo słabo, teraz jest ok![]()
- załatana nie wielka dziurka w róże filtr powietrza -> turbo, efekt... już nie puszcza dymka jak mu się depnie
- skóra wyczyszczona mleczkiem
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r
po grubych remontach nastapil czas kosmetycznych poprawek tj piora wycieraczek![]()
a ja wczoraj wymienilem chlodnice wody. Stara puscila na łączeniu radiatora z plastikiem;/ a dzis wymiana oleju filtra i klocków z tylu![]()