Pozdrawiam kierownika jasnej 147 przed chwila lapki były na wielickiej w Krakowieja siedziałem jako pasażer a kolega prowadził moją włoszkę
![]()
Pozdrawiam kierownika jasnej 147 przed chwila lapki były na wielickiej w Krakowieja siedziałem jako pasażer a kolega prowadził moją włoszkę
![]()
pozdrowienia dla srebrnej 147 widzianej wczoraj ok godz. 15 za Krakowem w kierunku Olkusza - łapki byłyi pozdro dla kolejnej 147, tym razem ciemniej po FL widzianej na ul. Prądnickiej - również były łapki
![]()
Today we are living our future memories..
Pozdrowienia dla kolegi od srebrnej 145 na klubowych ramkach, którą zawsze w weekend muszę ostrożnie mijać w Zabrzu na Gogolińskiego![]()
pozdrowienia dla kierownika srebnej 156 mijanej dziś na ul. Konopnickiej ok 14:30. łapki byly![]()
Pozdrawiam kierowcę oramkowanej srebrnej Alfy 166 nr. SG ... z którym mijałem się dzisiaj ok. 15 na Strzelców Bytomskich w Bytomiu, na wysokości szpitala górniczego. Były łapki i światełka.
Pozdrowienia dla czerwonej/bordowej 147 wyprzedzanej dziś na trasie Pszczyna - Tychy, koleżanka bez ramek ale pomrugane było...