Wyślij Rafałowi maila fulltuning@wp.pl
Wyślij Rafałowi maila fulltuning@wp.pl
Giulia B-Tech+ Rame Liquido: https://www.forum.alfaholicy.org/nas...o_vesuvio.html
IG: https://www.instagram.com/shimmy.never.stop/
Priv
- - - Updated - - -
Hej,
Mam w tej chwili jeszcze 1 kpl., który mogę "oddać" za 3300 brutto.
Te OE tylko w ASO (nie wiem jaka teraz cena, bo wszystko tam ostatnio mocno drożało).
I tak jak pisałeś - 255/40 jest mało popularnym rozmiarem, więc jak nie zależy na wyglądzie, to lepiej 4x 225/45.
Pozdrawiam
- - - Updated - - -
Dokładnie [MENTION=89003]Wasabi79[/MENTION] tak bym prosił![]()
Ok Panowie,mi udało się dorwać w super cenie 17” z oponami zimowymi na OLX pasujące do mojej Julki. Mam tylko dylemat czy kupić 4 nowe zimówki czy dokupić 2 tyle ze w rozmarzę 50 225 (nie wiem czy się zmieści taki rozmiar opony) Dzieki za info![]()
kup takie jakie ma auto w homologacji - nie kombinuj
Chciałbym kupić do Stelvio komplet z rozmiarze 19x8 cali wzór 1664 HB dymione i za diabła nie mogę ich znaleźć w necie , nawet jak są w ogłoszeniu czy sklepie internetowym , to faktycznie są niedostępne . Może Ktoś z Was wie gdzie je znaleźć na 100% ? Konieczna FV .
pozdrawiam
jacek
CześćW związku z nadchodzącą wielkimi krokami zimą wysłałem zawczasu do jednego z dealerów zapytanie o felgi z zimówkami (20 cali aluminiowe oksydowane). Wycena mnie zszokowała :-O W BMW płaciłem koło 8 k za wszystko a tutaj wychodzi 20...
Czy dealer próbuje ze mnie "zedrzeć", czy faktycznie są takie ceny?
felgi model 9GF / wskazane przez Pana / numer 156147412 cena 3182 brutto za 1 sztuka
czujniki ciśnienia nr 50554747 260,92 brutto za 1 sztuka
nakrętka czujnika nr 50538465 11,09 brutto za 1 sztuka
opony 255/45 r20
Pirelli Scorpion Winter 105W z homologacja Alfa Romeo 1380 brutto za 1 sztuka
Cena oczywiście kosmos, jak to na ASO przystało
Niedawno robiłem wycenę na podobny zestaw, tylko z inną felgą (taka też może być, ale na zimę nie polecam), to wyszedł ok 8,5k brutto.
Jak coś to pisz na fulltuning@wp.pl