Zobacz wyniki ankiety: Wybieram smycz...

Głosujących
243. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Lewą /czerwoną/

63 25.93%
  • Prawą /czarną/

99 40.74%
  • Bez różnicy, obie dobre

81 33.33%
Strona 52 z 102 PierwszyPierwszy ... 2424344454647484950515253545556575859606162 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 1019

Temat: Projektujemy gadżety..

Użytkownik Maniak resoraków Avatar TriXter
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V 08'

Domyślnie

ja tylko podsunalem pomysl z fajnym logiem a jezeli bylo by duzo osob chetnych z forum na kubki to mozna zrobic zamowienie czy na koszulki kto co by wolal

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    pewnie będzie ale polarów to jeszcze parę zostało z ostatniej edycji i mam zamiar wrzucić do tematu listę bo producent chce sie ich pozbyć, zawsze zamawia parę sztuk więcej żeby były pod ręką w razie czego a po skończonej akcji zapisowej sprzedaje to co pozostało. jutro wrzucę listę
    teraz mi to mówisz? fajnie, że można jeszcze zamówić, czekam na listę mam nadzieje, że te stosunkowo większe rozmiary będą

Cytat Napisał TriXter Zobacz post
    a ja troche z innej beczki. mam pomysł na kubki porcelanowe albo koszulki z takim logiem

co o tym sądzicie?
    genialny pomysł moim zdaniem zwłaszcza na koszulkę tym bardziej, że zawsze można sobie samemu zrobić

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Kiedyś wspominałem o tym, że możnaby zrobić kalendarze książkowe/terminarze, ale odzew był mały. Ja postanowiłem sobie sam taki zrobić z logo klubu. Niedawno wrzuciłem fotki do tematu z kalendarzem ściennym i zainteresowanie wzrosło Flatbeet nawet myśli nad zorganizowaniem takiego gadżetu. A oto jak on realnie wygląda.
    ja osobiście bardzo polecam, bo jakość, cenai wykonanie naprawdę śweitne. Do tego kolory, a nawet wzory terminarzy są do wyboru

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1.jpg
Wyświetleń:	66
Rozmiar:	55.9 KB
ID:	82943Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2.jpg
Wyświetleń:	83
Rozmiar:	48.3 KB
ID:	82944

Użytkownik Świeżak Avatar peter_220
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto
    AR 75 2.0 TS/ AR 164 3.0 V6 Super 24V

Domyślnie

Wygląda elegancko

Może jakieś szczegóły techniczne..?
    Jaki format? Jaki jest rozkład w środku? (ile dni na stronie, czy jest też cały miesiąc na jednej stronie żeby można było zaznaczyć lub umieścić krótką notatkę, żeby nie trzeba było całego kalendarza nie kartkować )
    Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.

Użytkownik Ogier Avatar Aleks_K
    Mieszka w
    Wałbrzych
    Auto
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS

Domyślnie

Szkoda że za cholerę tego nie potrzebuje bo bym kupił, wygląda super A jak zegarki ? ruszyło coś ?

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał Aleks_K Zobacz post
    A jak zegarki ? ruszyło coś ?
    Parę dni temu dostałem ofertę ale nie miałem jeszcze czasu jej wnikliwie przeanalizować, dziś postaram sie przysiąść i może jutro jakieś niusy wrzucę. Dostałem 15 przykładowych zegarków i tak średnio ceny ze znakowaniem /nadruk na tarczy i grawer na deklu lub kopercie/ i wysyłką wyjdą koło 250zł za zegarek, są oczywiście i droższe i tańsze modele ale taka średnia cena wychodzi na poziomie 250zł, nie wiem co Wy na to ? Z tym że to przy założeniu że zamówimy przynajmniej 20 szt, pytanie czy będzie tylu chętnych /w tych 20 szt mogą się zawierać 2 różne modele/
    Mowa cały czas o zegarkach Timex
    Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 16-01-2013 o 08:41

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał Aleks_K Zobacz post
    Szkoda że za cholerę tego nie potrzebuje bo bym kupił, wygląda super
    czy ja wiem czy niepotrzebne ??
    ja od czasu zakupu gyty robię sobie i koledze takie terminarze z indywidualnym grawerem ( jakieś logo GT , nick , itp )
    koledze przydatne w pracy , a dla mnie służy jako książka serwisowa - wpisuję sobie naprawy ( mało tego ) , wymiany giltrów , płynów itp , nawet tankowania zacząłem dopisywać bo pusto było jak bym tylko na usterkach się skupił
    przyjdzie czas sprzedaży ( o ile przyjdzie ) to nabywca dostanie wszystko jak na dłoni ( nawet z przebiegiem nie porobię nic bo wystarczy że zliczy tankowanie i +/- będzie wiadomo ile przejechane było
    zapominam to w zasadzie tylko kiedy olej i filtry mieniałem i terminarz mi o tym przypomina :-)

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    Parę dni temu dostałem ofertę ale nie miałem jeszcze czasu jej wnikliwie przeanalizować, dziś postaram sie przysiąść i może jutro jakieś niusy wrzucę. Dostałem 15 przykładowych zegarków i tak średnio ceny ze znakowaniem /nadruk na tarczy i grawer na deklu lub kopercie/ i wysyłką wyjdą koło 250zł za zegarek, są oczywiście i droższe i tańsze modele ale taka średnia cena wychodzi na poziomie 250zł, nie wiem co Wy na to ? Z tym że to przy założeniu że zamówimy przynajmniej 20 szt, pytanie czy będzie tylu chętnych /w tych 20 szt mogą się zawierać 2 różne modele/
    Mowa cały czas o zegarkach Timex
    Wrzuć co oferują i za ile. Coś wybierzemy. Z dwudziestoma cennymi może być problem. Najwyżej zrobimy przedłużone zapisy

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Drabinem
    Mieszka w
    Słupsk
    Auto
    156 SW 2003, 2.4 jtd 150 KM blue cosmo

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    Wrzuć co oferują i za ile. Coś wybierzemy. Z dwudziestoma cennymi może być problem. Najwyżej zrobimy przedłużone zapisy
    Też popieram, warto się nad tym zastanowić.

Użytkownik Ogier Avatar Aleks_K
    Mieszka w
    Wałbrzych
    Auto
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS

Domyślnie

no mi się ten brązowy bardzo podoba tylko też właśnie to zależy od tego kiedy by zapisy były bo w styczniu jestem spłukany ;P

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia