Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Zażyłam tyle dopalaczy typu gripex, że dofrunę na tą kawę![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
stey dziś wypadło co innego i nie dojade (a w planach było dziś Bielsko)
Jak to miło spędzić spota w tak LICZNYM gronie...
Ja bym chciał wszystkim NOWYM alfaholikom zakomunikować, że: jeśli się nie pisze na forum gdzie się odbywa spot, to zawsze się spotykamy w KFC w Sferze. Zawsze, każdy kto się spóźnił mógł dołączyć do grupy, bo wiedział gdzie się spotykamy. Na pewno nie będzie tak, że dziś spot odbędzie się tu, za tydzień gdzie indziej, nie informując o miejscu spotkania na forum (przecież nie sposób mieć do wszystkich nr telefonu, a spóźnienie się czasem jest rzeczą logiczną, praca zobowiązuje).
Cieszy nas to, że jest nas coraz więcej, ale samowolki nie będziemy tolerować.
Dziękuję 'starej' (spóźniającej się) ekipie, że przybyła na 'nasze' miejsce, a 'nowej' dajmy żółtą kartkę.
Mam nadzieję, że więcej się to nie powtórzy, do zobaczenia następnym razem![]()
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 26-11-2010 o 21:33
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
W woli wyjaśnienia kilka postów wyżej jest jak byk napisane przez mwowry że spot jest o 18 na sarnim - kilka osób się tam zjechało, między innymi ja. Więc było napisane, gdzie się spotykamy. Zresztą ostatnimi czasy właśnie tam są zbiórki. Ale to tak woli wyjaśnieniaOby następnym razem nie było nieporozumień i zjechali się wszyscy w jedno miejsce
![]()
Dla mnie (nas) to jest miejsce zbiórki, a nie spota.Napisał mwowry
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Ło qwa, dyktatura się znalazła.
Spuśc z tonu quattro, było to napisać za wczasu a nie po fakcie. Czyli co, mieliśmy jechać do KFC (gdzenie chcieliśmy jechać) bo być może ktoś się spóźnił? Czyli KFC 4 life. Ok, okaż więc nietolerancję naszej samowolki (ośmieszyłeś się trochę w moich oczach z tym hasłem) i ukarz nas. Czekamy z niecierpliwością.
Czyli były dwa spoty, fajnie że trafiłem na ten tolerancyjny wśród ludzi punktualnych. Tak mam to odbierać? Jeśli tak sobie życzysz - no pro' bro'.
UWAGA UWAGA! od dziś wszystkie cykliczne odbywają się w KFC. Niemniej kto nie chce do KFC, zapraszamy pod Sarni Stok i pojedziemy tam gdzie będziemy chcieli w formie spotkania koleżeńskiego, gdyż na slogan "cykliczny spot" od dziś zostają nałożone prawa autorskie i posiadają je "starzy". Di end.
Thx Weronika, Marcin iiii...... strażak6666666666666 (ta moja pamięć do imion.....) za miłe spotkanie
PS. W którym poście tego tematu jest napisane, że spotkania są w KFC jak nie określono innego miejsca? W którym jest napisane w ogóle, że spotkania odbywają się w KFC? Nie szukaj, ja już to zrobiłem...
PS2. Pod sarnim staliśmy do... 19:30 chyba? A nasze Alfy do 20:30 gdzieś. Było zajrzeć, skoro TAKA LOKALIZACJA BYŁA USTALONA.
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 26-11-2010 o 22:01
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Piotrek strażak - do zapamiętaniaJa również dziękuje za miłe, koleżeńskie spotkanie
![]()
Czyli były dwa spoty w tym samym mieście o tej samej godzinie ?? hahahha
Ciekawe, czyżby wcześniejsze były nietolerancyjne? Bardzo mnie to cieszy, że masz tyle wolnego czasu by się nie spóźniać. Oznajmiam więc Tobie, że też z zasady się nie spóźniam, ale niektórzy pracują do 18:00 więc, co? Nie mogą już przyjechać na spota? Spot ma być relaksujący, to nie jest szkoła, by być punktualnie. No chyba że wozisz dziennik szkolny ze sobą. Możesz mi od razu N-kę wpisać, bo nie mam zwolnienia od lekarza, a tatuś mi nie chciał wieczorem podpisać usprawiedliwienia. Panie dyktatorze (dyrektorze?)...Napisał żuwik
Oj, niewyparzoną masz buźkę... I troszeczkę przegiąłeś tym txt. Jakoś nie widzę, abyś wrócił z KULTURALNEGO spota.
Twoje brednie szczytują kolego. Prawa autorskie są takie, że STARZY zawsze pisali gdzie jest zbiórka i gdzie jest spot, dlatego nigdy nie było problemów z przybyciem.Napisał żuwik
Jeszcze tydzień temu spot miał się odbyć w Coloracie, wpadam-pusto. Pewnie są tam gdzie zawsze, w KFC-pusto. Na forum-pusto. To gdzie jeszcze miałem jechać? Nigdy nie było problemów ze spotkaniami, do dzisiaj-dlatego można się chyba troszkę zdenerwować?Napisał żuwik
Nie jesteś 1 raz na spocie i wiesz, że zbiórka, a spot to 2 różne rzeczy (miejsca). ale OK, nie zajrzeliśmy-tu zwrócę Ci honor.Napisał żuwik
I weź się już tak żuwik nie spinaj, bo jeszcze nam pękniesz, kozaku.... Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo nie o to chodzi. Nawet nie chcę, bo nic do Ciebie nie mam (jeszcze)
Miłej nocki, do zobaczenia za dwa tygodnie w ustalonym miejscu-Ciao!
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 26-11-2010 o 22:36