Nieśmiało DZIĘKUJEMY za te miłe słowa uznania
![]()
... ale na brawa jeszcze poczekajmy aż zawieszki do Was dotrą hehehe
Nieśmiało DZIĘKUJEMY za te miłe słowa uznania
![]()
... ale na brawa jeszcze poczekajmy aż zawieszki do Was dotrą hehehe
Hmm mam takie pytanie, co z listą rezerwowa? Bo jeśli rozumiem że minimum 500 miało być zawieszek do realizacji, to nie bardzo rozumiem czemu nie mogło by być ich 600 czy 700?
Bosper, bo następny pułap zamówienia to 1000 szt.![]()
Aha, oka dzięki za info, w takim razie może za jakieś pół roku się załapie:/ xD
Mam kilka wiadomości, dobrych i złych.
Zła wiadomość jest taka, że z uwagi na zwiększoną liczbę zamówień producent nie wyrobił się z realizacją zawieszek przed długim majowym weekendem.
Dobra wiadomość jest taka, że zawieszki są już u mnie.
Zła wiadomość jest taka, że padła mi drukarka i nie mogłam dzisiaj wydrukować etykiet adresowych.
Dobra wiadomość jest taka, że jutro powinnam mieć dostęp do innego sprzętu.
Zła wiadomość jest taka, że czeka mnie dużo pracy.
Dobra wiadomość jest taka, że w ramach rekompensaty za wydłużony czas oczekiwania macie ok. 30 zawieszek gratis.
A propos ostatniej dobrej wiadomości - dajcie znać, co zrobić z darmowymi zawieszkami: rozlosować wśród zamawiających, przydzielić tym, którzy złożyli największe zamówienia, czy cokolwiek innego.
hm...jesli moge zabrac głos to proponował bym skoro sa gratis to zeby była zrobiona mała lista dla osób z listy rezerowej, kto pierwszy ten lepszy...pieniazki na rzecz forum:p i klubu...
zgodze sie z poprzednikiem zawieszki dla listy rezerwowej losowo wybranym osoba
a teraz chce puchar za ten pomysł:p
pomysł dobry, mnie się podobaa ile konkretni tych zawieszek gratisowych jest? no i przede wszystkim - ładnie wyszły??
![]()
![]()
![]()
czyli nie mam co liczyć na to, że do 7 maja dostane zapachy ?