Dzisiaj machnięte ze 147 (ZPL) w Przecławiu. Mały szok, bo od pół roku machałem już od niechcenia![]()
Dzisiaj machnięte ze 147 (ZPL) w Przecławiu. Mały szok, bo od pół roku machałem już od niechcenia![]()
a dzis widziałem : Slades'a![]()
Pozdro dla Daniela (dachu) - naszego największego forumowego dresa w
BMW 318
Widziany dzisiaj na prawobrzeżu na 'kolorowych domów' g.20:18![]()
05.06.2010 godz 19:30 "Kierasino" pomykający w kierunku Ina od strony Włocławka...
Pozdrawiam
Posiadam Blokady wałków rozrządu zastosowanie:
Alfa 145 1.4 16V i 1.6 16V ,Alfa 147 1.6 16V ,Alfa 156 1.6 16V
Oraz VAG USB KKL + Alfadiag. Moge pomóc![]()
Dziś namierzony i rozpoznanyKubas
. W warsztacie na Weleckiej w Mierzynie. Kolego, musiałeś poczekać, bo mistrz przewidział najpierw moją Alfę
I chociaż nigdy nie widziałam Cię oczami - ani Twojej Alfy - zdradziła Cię wybłyszczona obrączka nówka sztuka
- potem wystarczyło skojarzyć fakty i 'ta dam!'
Nie zwykłam zaczepiać ludzi - ale i tak czuję, że jest 1:0 dla mnie.
Tym razem jednak nie umawiam się na skopanie Ci tyłu Alfy 156 - bo moja własna straciła moc - ale to już opowieść na większy browar
W każdym razie pozdrawiam - tych, których widziałam, i tych, których nie widziałam![]()
Kulka czy tak czy siak, ja i tak bym swoją Tobie skopał tyłek
Dobrze że mnie poznałaś... bo ja Ciebie niet![]()
W sobotę na Mieszka I około godziny 11 jechała czarna 155 w stronę centrum. Machane nie było, ale co jakaś 155 to uśmiech na twarzy się pojawia![]()
Dziś na światłach na Mickiewicza spotkana czarna 159, pomachane, pouśmiechane![]()
"Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica."
dziś widziana na parkingu castoramy srebrna 156 na klubowych ramkach i nie wiem czy z forum ale dziś machała mi pani z czerwonej 147 w ostaniej chwili machnełem nie wiem czy było widziane pozdrawiam kierowniczke