Pozdrowienia dla Właściciela 147 zaparkowanej o 12 w Łaziskach za MDK koło kwiaciarni na klubowych ramkach![]()
Pozdrowienia dla Właściciela 147 zaparkowanej o 12 w Łaziskach za MDK koło kwiaciarni na klubowych ramkach![]()
Pozdrawiam kolege w ciemnej 159, widzianego pare minut temu w Zabrzu na ul.Wolnosci kolo Shella. Za pozno Cie zauwazylem i nie zdazylem podniesc lapki
Pozdrawiam!
Pozdro dla bordowej 159 która leciała krajową 44 przez miejscowość Ryczów około 16 ;d Pomachane, odmachane![]()
pozdrawiam śliczną Panią w jasno zielonej 147 po FL , widzianej dziś Czechowicach na przejeździe kolejowym około 14![]()
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę srebrnej 147 SWD na klubowych ramkach, która stała koło 17:20 przy BZ WBK w Wodzisławiu Śląskim - stałam 3 samochody dalej od Ciebie![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
W poniedziałek około 18;
pozdrawiam kierowcę czarnej GT PO239.. z którym pięknie się jechało od Jasienicy do Cieszyna. Oraz kierowcę 145 chyba niebieskiej na klubowych ramkach - światełka były również ekspresówce Bielsko Cieszyn i kierowce czerwonej 145 Bielsko-Cieszyn
Pozdrawiam parkę z poliftowej, srebrnej 147-ki na krakowskich numerach, który puścił mnie przed siebie na alejach, na wysokości Monte. Później ja pomogłem koledze zmienić pas, a później kolega poszedł Bus-pasem na wprost. Oj nieładnie!!
pozdro dla oramkowanej 166 srebrna SZ która odpoczywała wczoraj pod platanem
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrowienia dla grafitowej (chyba) 146 która skręcała dzisiaj z nowohuckiej na aleję pokoju w krk o 7.05![]()