nie chodzi tylko o kolory, po prosu wygląda inaczej i duzo lepiej, a inne kolory/jasonsc to tylko niektore z elementow poprawy
A masz możliwość regulacji tych parametrów? Bo ja ma Giulietcie mam kamerę cofania wraz ze stacją Alpina i tam można regulować w szerokim zakresie od -14 do + 14 kolor, jasność i kontrast. Ja jestem zadowolony ze działania mojej kamery cofania.
w menu auta nie, ale popatrzyłem w MESie, i jest parametr do regulacji jasności, ustawienie z jakim radio przyszło pokazuje mi 42%.
- - - Updated - - -
[MENTION=35839]Cameyo[/MENTION], mam dla CIebie chyba dobrą wiadomość. Grzebnąłem w Proxi w MESie i wygląda na to że jest na to opcja (na 99% to będzie to):
nie zmieniałem u siebie bo mam auto z SGW więc nie przejdzie zmiana konfigu. jak będę następnym razem w ASO (pewnie dopiero na przeglądzie za jakieś 2 miesiące), to przymuszę diagnostę do pogrzebania w tym ich Witech2 w poszukiwaniu gdzie tam to ustawienie ukryli.
Przypomnij mi jaka jest data produkcji Twojego auta (czy masz już SGW)? Jeśli nie to u kogoś w MESie mógłbyś sobie to zmienić? Wczoraj koledzy [MENTION=79678]kozak[/MENTION] i [MENTION=57123]moosiak[/MENTION] robili proxi w Giulii z MESa (dołożenie łopatek), i wszystko wykonało się tip-top, czyli mamy sprawdzone że MES poprawnie hula.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
U mnie to jest nie w menu auta, abp Cyba takiego czegoś w ogóle w giiliettach nie było, a w menu radia. Sama Alpina ma jakiś czujnik podswietlenia czy coś i się podswietleniec ekranu samo rozjaśnia i ściemnia automatycznie w zależności od oseietlenia wewnątrz. Też to dobrze działa. Ale mniejsza o to.
w ePerze, ale musi być aktualny, tylko co Ci da to info, wychodzi że najprawdopodobniej coś zmienili w fabryce jeśli chodzi o ustawienia defaultowe dla aut bez navi (takie masz?) a tylko z AA gdzieś właśnie w tym okresie produkcji na wiosne 2018
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Jest nowa wersja 4.0. Niestety dalej nie ma funkcji widescreen. Ale wiocha.
Wysłane z mojego BLA-L09 przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
przerwa akurat była od gdzieś końca czerwca wg mojej wiedzy, lipiec i sierpień i dopiero potem wychodziły auta z GPF. to osobny temat od radia/android auto.
- - - Updated - - -
a ja jak zawsze muszę poczekać kilka/kilkanaście dni aż pojawi się kompilacja arm - v7a, bo arm64-v8a się nie zainstalują na moim telefonie
ciekwią mnie zawsze zmiany jakie są w apce, ale nie znalazłem nigdzie żadnego revision history/release notes do AA.